Nu bij Van den Brug: De Volkswagen Vakantie Voordeel-weken

Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde voorraadmodellen

Nu bij Volkswagen Van den Brug: de Volkswagen Vakantie Voordeel-weken! Kies nu een Volkswagen uit onze ruime voorraad actiemodellen en profiteer van hoge kortingen op alle geselecteerde voorraadmodellen.

Hoe werkt het?

Als je voor 30 juni een nieuwe Volkswagen aanschaft profiteer je van hoge kortingen op geselecteerde voorraadmodellen. Dat is gemakkelijk verdiend! Bovendien stap je dus nog voor de zomervakantie in jouw nieuwe auto. Laat de vakantie maar komen!

Alle actiemodellen op deze pagina doen mee. 

Ook voor Private Lease

Deze actie geldt ook als je besluit de auto te Private Leasen! Zo bespaar je ten minste €30 per maand. 

De Volkswagen Vakantie Voordeel-weken

Alle actiemodellen

DSCF1590 Edit

Volkswagen Van den Brug

Met 5 vestigingen en bijna 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen kom je eerst bij Van den Brug. 

Ook voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen staan we klaar. Dag én nacht! 

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en Škoda volgde met de jaren.

Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.