De Volkswagen ID.4

Gemaakt om groots te zijn

De ID.4, de volledig elektrische SUV van Volkswagen met een actieradius tot 501 kilometer. Voorzien van ruime, comfort een ruime hoeveelheid technische snufjes. Alles gevangen in een vernieuwend design! Je rijdt hem vanaf € 599 per maand of € 44.990.

Ga duurzaam op weg met de Volkswagen ID.4 en Van den Brug. Stel je vraag online en kom langs in onze Friese showrooms voor een proefrit.

De ID.4 bij Van den Brug

 • Augmented Reality Head-up Display projecteert de belangrijke informatie op je voorruit
 • Volledig elektrische SUV met ruime actieradius tot wel 521 km conform WLTP-norm
 • Keyless entry, dus geen sleutels meer nodig
 • 3D LED-verlichting achter
 • IQ.Light LED Matrix koplampen die zich aan iedere omstandigheid aanpassen
 • Kom proefrijden bij onze vestigingen in Friesland

Volkswagen ID.4 GTX

De ID.4 is er ook als GTX. Dit staat voor sportief rijplezier en is het logische vervolg op GTI, GTD en GTE. Perfect voor de sportieve rijders. De Volkswagen ID.4 is de eerste van een reeks modellen met dit label.

De ID.4 GTX wordt geleverd met maar liefst 299 pk en vierwielaandrijving. Zowel de voor als de achteras krijgen een motor waarbij het koppel telkens opnieuw optimaal wordt verdeeld. Bij normaal weggedrag wordt alleen de achteras aangedreven. Wanneer er sportiever wordt gereden of als er meer trekkracht nodig is springt de motor aan de vooras bij. 

De ID.4 GTX gaat van van 0 naar 100 in 6,2 seconden. De top is begrensd op 180 km/h. Daarmee kom je goed vooruit!

Voorzien van herkenbaar ontwerp met o.a. zwart dak met achterspoiler, een opvallend lichtsignatuur (met o.a. oplichtende X'en als remlichten) en bumpers met GTX-design.

De ID.4 GTX Combineert in een 100% elektrische SUV comfort en sportiviteit en dat is precies wat Volkswagen beoogt. Combineer dat met een laag zwaartepunt en stabiel rijgedrag door in de bodem geplaatste accu's en je hebt een SUV met de ideale kenmerken van een GTX.

Volkswagen ID.4 GTX Rechtsachter Close

Volkswagen ID.4 nieuws

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.

Binnen de ID-familie heb je o.a. de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen ID.5. De ID.4 is een krachtige en ruime SUV en de ID.5 is de gezinsauto met spierballen, de SUV-coupé. Allebei volledig elektrisch en duurzaam geproduceerd. Voor welke kies jij?

Volkswagen start deze maand met "over-the-air" updates voor de ID-modellen. Heb je een ID.3, of ID.4? Lees dan verder voor meer informatie.

De Volkswagen ID.4 GTX is bestelbaar. Dat is mooi nieuws natuurlijk. Nog mooier nieuws is dat je binnenkort ook een proefrit kunt maken. Lees verder voor meer informatie.

Trots zijn we op de aflevering van twee Volkswagen ID.4's aan De Vries Scheepsbouw in Makkum.

Volkswagen kondigt twee nieuwe uitvoeringen aan van de ID.4. De ID.4 City en de ID.4 Style.

Het elektro-offensief van Volkswagen draait op volle toeren.

Beschikbare ID.4 modellen

De Volkswagen ID.4 bij Van den Brug

Al meer dan 95 jaar zijn wij Volkswagen-dealer van het eerste uur. Je vindt bij ons een selectie nieuwe en gebruikte (elektrische) Volkswagen modellen.

Zo vind je bij ons een selectie elektrische ID.3 modellen of de elektrische SUV van Škoda, de Enyaq. Meer weten over elektrisch rijden of onze elektrische modellen van Audi, SEAT en Škoda? Bekijk dan de informatie over elektrisch rijden bij Van den Brug.

Daarom kies je Van den Brug

 • Gedreven door rijplezier sinds 1923
 • Dé Volkswagen dealer van Friesland
 • Jouw ID.4 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
 • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
 • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland