Voor alle Volkswagens van 5 jaar of ouder

Volkswagen Economy Service

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor Volkswagens die 5 jaar of ouder zijn

Volkswagen Economy Service, dat is voordelig onderhoud voor jouw Volkswagen die al langer meegaat. Dat is 15% voordeel op een Volkswagen onderhoudsbeurt bij de Van den Brug vestiging van jouw keuze, oftewel officiële Volkswagen-dealer.

Economy Service onderhoudsbeurt en andere werkzaamheden aan jouw Volkswagen wordt uiteraard uitgevoerd door een gekwalificeerde monteur en met originele onderdelen. Het is dus gewoon een onderhoudsbeurt zoals je dat van ons gewend bent, maar dan voordeliger. Zodat jij zeker weet dat dit volgens fabrieksvoorschrift en met het juiste gereedschap gebeurt en jouw Volkswagen in topconditie blijft. Wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde.

Dus is je Volkswagen 5 jaar of ouder en heeft deze onderhoud nodig? Gefeliciteerd, want dan krijg jij 15% voordeel op het onderhoud, maar bijvoorbeeld ook remmen en riemen bij Van den Brug. Plan meteen een werkplaatsafspraak voor Economy Service.

Voordelen Economy Service

Naast die 15% voordeel op factuur

  • Onderhoud volgens Volkswagen fabrieksvoorschrift
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Volkswagen-technici
  • Professioneel gereedschap
  • Gratis pechhulp in Europa, 24/7
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
4 Jaar Reparatiegarantie

De beste (economy) service voor je Volkswagen

Voor Economy Service onderhoud, vervanging van remmen en riemen of aanvullende werkzaamheden, zoals reparatie aan je Volkswagen kun je terecht bij onze Volkswagen Service-vestigingen in Drachten, Heerenveen, Franeker, Buitenpost en Sneek.

Een afspraak voor onderhoud maak je binnen 2 minuten online of regel je telefonisch. 

 

Wat houdt Volkswagen Economy Service nu precies in?

Volkswagen Economy Service biedt een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor alle Volkswagen modellen vanaf 5 jaar  en ouder. Dit voordeel wordt geactiveerd 5 jaar (60 maanden) na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard).

De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service:
> Longlife onderhoud
>
grote onderhoudsbeurt of kleine onderhoudsbeurt,
> olie- en (aanvullende) inspectie services 
> vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)
> vervanging van remmen en/of riemen

Airco onderhoud heeft al aparte tariefstellingen voor oudere Volkswagens en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle online of op volkswagen.nl genoemde prijzen zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.