Bekijk onze beschikbare auto's

Van den Brug is een autobegrip in Friesland en ver daar buiten. Als dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfwagens ben je bij ons op het juiste adres voor de aankoop van jouw auto.

Scroll door onderstaand aanbod voor alle beschikbare modellen. Of gebruik de filteropties om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je jouw nieuwe auto er tussen zien staan? Neem dan contact op of bestel 'm online!

Vind jouw nieuwe auto bij Van den Brug

Officieel Merkdealer voor Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Kortom, bij Van den Brug kun je terecht voor de nieuwste modellen. Stel jouw nieuwe auto zelf samen of bestel jouw nieuwe auto en rij binnen 2 weken! Online bestellen kan ook!

Liever voelen aan een nieuwe auto? Kom dan langs in één van onze showrooms en maak een proefrit. Met showrooms in Heerenveen, Drachten, Sneek en Buitenpost zitten we altijd in de buurt.

Liever een van onze occasions? Bekijk de ruime keuze in gebruikte auto's. Wanneer je wilt rijden voor een vast bedrag per maand kun je kijken bij onze Private Lease modellen.

Daarom kies je Van den Brug
  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Jouw dealer voor Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en VW Bedrijfswagens
  • Jouw nieuwe auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland