De Volkswagen T-Cross vind je bij Van den Brug

Volkswagen T-Cross

Haal alles eruit

De compacte SUV van Volkswagen! de T-Cross is een compacte en ruime SUV met een zelfverzekerd design met volop gebruikersgemak met moderne technologie. Je vindt het model in alle showrooms door heel Friesland. Je rijdt een nieuwe T-Cross vanaf € 479 per maand of vanaf € 30.540.

Stel je vraag online en kom langs voor een proefrit in een van onze vestigingen in Friesland. Wij leveren jouw T-Cross gratis af op elke locatie in héél Nederland.

Private Lease Jubileumactie

100 jaar = €100 korting p/m*

Het is je vast niet ontgaan. Van den Brug bestaat 100 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je bij ons het eerste jaar €100 jubileumkorting per maand* op je private lease contract! Alle merken doen mee in deze actie, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen! Meer weten? Bekijk onze actievoorwaarden, ons private lease aanbod, of kom langs in de showroom.

Profiteren van deze actie? Vul dan het formulier in en we sturen je graag een private lease offerte op maat!

*Bekijk de actievoorwaarden

De T-Cross bij Van den Brug

Profiteer nu van extra inruilpremie

Schaf je nu een nieuwe Volkswagen T-Cross aan, dan profiteer je van een extra dikke inruilpremie op je oude auto van maar liefst €2.000. Lekker toch?

Laat deze kans niet liggen en pak die inruilpremie voor het te laat is. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen.

Wij helpen je graag met de inruil van je huidige auto. Vraag een offerte aan voor de inruil of vraag ernaar bij ons in de showroom. 

Ga naar de showroom

Web Ready PNG Impressively Relaxed IG

Volkswagen T-Cross nieuws

Wil je ook een strakke Volkswagen T-Cross als achtergrond op je telefoon of desktop? Bekijk onze Wallpaper Sunday T-Cross edition en download jouw wallpaper.

Voor de speler en zijn auto, een rubriek in het blad van sc Heerenveen mocht verdediger Kik Pierie ditmaal een ritje maken.

Bekijk alle T-Cross modellen

De T-Cross bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

De T-Cross is ook als Private Lease beschikbaar. Daarnaast hebben we de T-Cross ook als occasion.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID.3 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland