De Volkswagen T-Cross vind je bij Van den Brug

Volkswagen T-Cross

Haal alles eruit

De nieuwe compacte SUV van Volkswagen! de T-Cross is een nieuwe, compacte en ruime SUV met een zelfverzekerd design met volop gebruikersgemak met moderne technologie. Je vindt het model in onze showrooms door heel Friesland.

Kom langs voor een proefrit in een van onze vestigingen in Friesland of koop jouw T-Cross online bij Van den Brug. Wij leveren jouw T-Cross gratis af op elke locatie in héél Nederland.

Nu tijdelijk beter geprijsd

De VW T-Cross is een jong model, maar daardoor niet minder succesvol. Als Volkswagen-dealer van het eerste uur heeft Van den Brug oog voor de successen van Volkswagen. En de T-Cross is daar zeker één van.

De VW T-Cross is een compacte SUV die veiligheid en functionaliteit uitstekend samenbrengt in een stoer model. Te personaliseren met veel design opties en door de vele functionaliteiten een echte alleskunner.

Een betere keuze is er daarom niet. De T-Cross is nu beter geprijsd dan ooit. Stap in en rij weg in de T-Cross vanaf € 25.649 of kies voor Private Lease vanaf € 339 per maand. 

 

Bekijk alle modellen

 

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen T Cross Actie

De T-Cross bij Van den Brug

Volkswagen T-Cross nieuws

Voor de speler en zijn auto, een rubriek in het blad van sc Heerenveen mocht verdediger Kik Pierie ditmaal een ritje maken.

Bekijk alle T-Cross modellen

De T-Cross bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

De T-Cross is ook als Private Lease beschikbaar. Daarnaast hebben we de T-Cross ook als occasion.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID.3 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;