De Volkswagen ID. Buzz, terug naar de toekomst

De nieuwe en volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz komt dit jaar naar Van den Brug. Een auto met een duidelijke knipoog naar de Transporter T1, maar dan in een modern jasje.

En hoe modern het jasje is blijkt wel uit de technische hoogstandjes van deze auto. Van intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers tot gedeeltelijk autonoom rijden met zogeheten zwermdata waarmee de auto zelf de weg herkend en met 'Car2X' waarschuwingen ontvangt van andere weggebruikers. 

Bovenal is het een comfortabele bus met riante zitplaatsen, waardoor je niet alleen heerlijk onderweg bent, maar ook nog erg veel spullen mee kunt nemen.

Je rijdt de ID. Buzz vanaf € 69.990. Samen met de bedrijfswagens variant, de ID. Buzz Cargo, staat de ID. Buzz in het najaar in de showroom. Beide modellen zijn nu al te bestellen. 

De ID. Buzz in detail

Ben jij benieuwd naar de Volkswagen ID. Buzz? In deze video laten we je meer zien van de buitenkant en het interieur van ons nieuwe icoon.

De Volkswagen ID. Buzz verwachten we in het vierde kwartaal van dit jaar te kunnen leveren in een vijf-persoons uitvoering met zeven verschillende lakkleuren en vier two-tone combinaties. Deze kleuren komen ook in de binnenkant van de auto terug. Daarnaast kun je kiezen tussen 19, 20 of 21 inch wielen. Volop mogelijkheden dus om de auto helemaal naar jouw wens samen te stellen. En dat doen we graag voor je.

Later komen er trouwens ook nog een 6- en 7-persoons uitvoering beschikbaar en zal de ID. Buzz zelfs als camper verschijnen als de ID. Buzz California. Een mooi moment voor iedereen die écht duurzaam op reis wil.

Het gezicht van de ID. Buzz

De voorkant van de ID. Buzz is duidelijk herkenbaar van de Transporter T1. De klassieke koplampen zijn vervangen voor slimme LED verlichting, IQ.Lights noemen we die. De verlichting draait mee in de bocht en houdt bij groot licht rekening met tegenliggers. Komen er voetgangers of fietsers aan? Dan "kijkt" hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen de aandacht.

Zo heeft ook de ID. Buzz een herkenbaar gezicht!

DB2022AU00173 Large

ID. Buzz nieuws

Nog voor de Volkswagen ID. Buzz in onze showroom staat, heeft hij de prestigieuze titel 'International Van of the Year 2023' veroverd. Tijdens de IAA in Hannover kreeg de ID. Buzz Cargo deze eretitel opgespeld door een internationale vakjury van 24 Europese journalisten.

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De nieuwe ID. Buzz is volledig elektrisch en voorzien van de nieuwste technologieën die rijden extra comfortabel maken. En je kunt 'm nu eindelijk bestellen!

Maak kennis met de Volkswagen ID. Buzz. De opvolger van de legendarische Volkswagen T1, volledig elektrisch en zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Kom hem binnenkort bekijken bij Van den Brug.

Nu te bestellen

Wil je de ID. Buzz bestellen, of wil je graag meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

De Volkswagen ID. Buzz bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Liever een iets kleinere elektrische gezinsauto? Bekijk de ID.3 of de ID.4!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID. Buzz gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland