Naar de sterren en daar voorbij met de Volkswagen ID.BUZZ

Volkswagen ID.BUZZ, terug naar de toekomst

Hij is aangekondigd voor 2022, de Volkswagen ID.BUZZ. Een duidelijk knipoog naar de Transporter T1, maar dan in een modern jasje.

En hoe modern het jasje is blijkt wel uit de technische hoogstandjes die in het concept zijn opgenomen. Een flexibel interieur dat je kan aanpassen op iedere situatie, Augmented Reality Head-up Display die je route op de weg projecteert en en LED "ogen" die communiceren met andere weggebruikers. 

Dat alles in een retro ontwerp met een 100% elektrische aandrijving. De toekomst is dichterbij dan je denkt!

Het gezicht van de ID.BUZZ

De voorkant van de ID.BUZZ is duidelijk herkenbaar van de Transporter T1. De klassieke koplampen zijn vervangen voor slimme LED verlichting. De verlichting draait mee in de bocht. Komen er voetgangers of fietsers aan? Dan "kijkt" hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen de aandacht.

Zo heeft ook de ID.BUZZ een herkenbaar gezicht!

DB2017AU00515 Medium

ID.BUZZ nieuws

Hou me op de hoogte

De Volkswagen ID.BUZZ bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Liever niet wachten? Bekijk de ID.3 of de ID.4!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID.BUZZ gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;