De Volkswagen ID. Buzz, terug naar de toekomst

De nieuwe en volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz staat nu bij Van den Brug! Een auto met een duidelijke knipoog naar de Transporter T1, maar dan in een modern jasje.

En hoe modern het jasje is blijkt wel uit de technische hoogstandjes van deze auto. Van intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers tot gedeeltelijk autonoom rijden met zogeheten zwermdata waarmee de auto zelf de weg herkent en met 'Car2X' waarschuwingen ontvangt van andere weggebruikers. 

Bovenal is het een comfortabele bus met riante zitplaatsen, waardoor je niet alleen heerlijk onderweg bent, maar ook nog erg veel spullen mee kunt nemen.

Je rijdt de ID. Buzz vanaf € 56.990. Samen met de bedrijfswagens variant, de ID. Buzz Cargo, staat de ID. Buzz nu in onze showroom! Kun jij ook niet wachten om 'm uit te proberen?

De ID. Buzz

Fun, avontuur & ruimte

De ID. Buzz Cargo

Dé moderne bedrijfswagen

De ID. Buzz in detail

Ben jij benieuwd naar de Volkswagen ID. Buzz? In deze video laten we je meer zien van de buitenkant en het interieur van ons nieuwe icoon.

De Volkswagen ID. Buzz verwachten we in het vierde kwartaal van dit jaar te kunnen leveren in een vijf-persoons uitvoering met zeven verschillende lakkleuren en vier two-tone Combinaties. Deze kleuren komen ook in de binnenkant van de auto terug. Daarnaast kun je kiezen tussen 19, 20 of 21 inch wielen. Volop mogelijkheden dus om de auto helemaal naar jouw wens samen te stellen. En dat doen we graag voor je.

ID. Buzz nieuws

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In zijn eerste volledige verkoopjaar namen het MKB en grote bedrijven in totaal bijna 1.400 exemplaren in gebruik. Lees hier wat de ID. Buzz zo succesvol maakt!

Al jaar en dag hebben Van den Brug en Friesland Lease een goede samenwerking met Hamilton Bright. Hamilton Bright: het bedrijf dat bedrijven en retailers helpt om hun verkoopprestaties te verbeteren. Op vrijdag 17 februari mochten wij de Volkswagen ID. Buzz afleveren bij Hamilton Bright. 

Het is zover: de Volkswagen ID. Buzz & de ID. Buzz Cargo staan bij ons in de showroom! Vanaf 13 december kun je eindelijk een proefrit plannen in één van deze nieuwe, volledig elektrische bussen. 

Plan nu jouw proefrit in de ID. Buzz

Wil je een proefrit maken in de 5-persoons uitvoering van de ID. Buzz? Selecteer hieronder de datum & het tijdstip van jouw keuze, laat je gegevens achter en jouw afspraak staat meteen in onze agenda! 

Maak je liever een proefrit in de ID. Buzz Cargo? Klik hier!

Geeft 100% elektrisch te veel spanning?

Bekijk dan ook de nieuwe Multivan eHybrid

De Volkswagen Multivan eHybrid is de personenauto-versie van de bekende Volkswagen Transporter. De Multivan is een echte alleskunner waarmee je met een groot gezin (tot 7 zitplaatsen) op pad kunt en als je er wat stoelen uit neemt heb je een ruime bedrijfsauto.

Met de Multivan eHybrid profiteer je van alle voordelen van elektrisch rijden en het bereik van een benzinemotor. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die mensen gemiddeld dagelijks afleggen volledig elektrisch kan worden gereden. Dat zorgt voor optimaal rijcomfort, lagere kosten en minder CO2-uitstoot.

De Volkswagen ID. Buzz bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Ben je op zoek naar nóg meer ruimte dan in de ID. Buzz? Bekijk dan de nieuwe Volkswagen Multivan eHybrid! 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID. Buzz gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland