Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.7

Maak kennis met het nieuwste lid van de ID. familie - de Volkswagen ID.7. Met een actieradius tot wel 700 kilometer en een standaard rijke uitrusting voelt elke reis korter aan. Je geniet van volop luxe en comfort dankzij de nieuwste high-tech features. De ID.7 is naar verwachting later dit jaar verkrijgbaar, dus laat je gegevens achter en we houden je graag op de hoogte!

Large JPG IC0762

Wat kun je verwachten van de ID.7?

 • Actieradius tot wel 700 kilometer
 • Bedien je panoramadak met 'smart glass' met een simpele swipe of je stem
 • Uitgebreide massage- en klimaatfuncties in de nieuwe generatie stoelen
 • Altijd de juiste temperatuur dankzij een nieuwe vorm van airconditioning
 • Verkrijgbaar met twee accupakketten
 • In 30 minuten opgeladen van 5% tot 80%

Uitgerust met de nieuwste features

De nieuwe Volkswagen ID.7 heeft een zeer ruim interieur en is voorzien van de nieuwste high-tech features. Zo bedien je de airco eenvoudig met je stem en kun je deze al automatisch laten starten wanneer je naar de auto toe loopt. Je geniet van optimaal comfort met de nieuwe generatie stoelen, die je ook kunt laten koelen. Heb je een lange rit voor de boeg? Dankzij de massagefunctie is autorijden nog nooit zo ontspannen geweest!

Large JPG ID

Blijf op de hoogte

Heb je interesse in de Volkswagen ID.7? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we houden je graag op de hoogte!

De Volkswagen ID.7 bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen, dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Benieuwd naar andere modellen uit de ID. familie? Bekijk dan ook eens de ID.4 of de ID.5.

Daarom kies je Van den Brug

 • Gedreven door rijplezier sinds 1923
 • Dé Volkswagen dealer van Friesland
 • Jouw Volkswagen gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
 • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
 • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland

Volkswagen nieuws

19 september 2023

volkswagen tiguan

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen Tiguan, boordevol geavanceerde technologie en een oogstrelend design. Vanaf 2024 kun je dit icoon vol innovaties zelf ervaren in onze showroom.

Ontdek de nieuwe Volkswagen Passat Variant! Op 31 augustus vond de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Passat Variant plaats. De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. Lees hier alles over het nieuw model!

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.