Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu

Volkswagen Private Lease

Voordelen van Private Lease bij de Volkswagen-dealer

volkswagen-private-lease-stappenplan-wat-te-doen-bij-aanvraag

Een greep uit ons Volkswagen Private Lease aanbod

private-lease-de-vw-up-vanaf-209-euro-per-maand-bij-friese-dealer-vandenbrug
private-lease-de-vw-polo-vanaf-285-euro-per-maand-bij-friese-dealer-vandenbrug
Untitled-1
Untitled-2
tiguan-private-lease
2018-volkswagen-touran-private-lease-vanaf-469-euro-bij-friese-dealer-vandenbrug

Meer informatie over Volkswagen Private Lease?

Neem telefonisch contact op met onze Volkswagen-vestigingen, kom gerust langs of laat hieronder uw vraag achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u. 

NB Heeft u voorkeur voor contact met een specifieke vestiging? Meldt dit dan in het opmerkingenveld.

Geef in onderstaande velden zo volledig mogelijk aan van welke auto u een offerte voor Private Lease wilt ontvangen. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij z.s.m. contact met u op. Wij streven ernaar om dit nog dezelfde dag te doen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

* De Private Lease-prijs per maand is gebaseerd op het gekozen model, de geselecteerde opties, het kilometrage en de looptijd van het abonnement via Volkswagen Financial Services en is inclusief wegenbelasting, veel extra opties (bluetooth, etc), all risk verzekering, internationale pechhulp (mobiliteitsgarantie), reparatie, onderhoud en banden bij de Volkswagen-dealer, rente, afschrijving en BTW en uiteraard afleverkosten. Dit wordt ook wel full-operational lease genoemd. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om de looptijd en/of kilometrage tussentijds aan te passen. Private Lease via Volkswagen Financial Services is in het bezit van het Keurmerk Private Lease.

Download de dienstenwijzer van Volkswagen Bedrijfswagens 

2016-team-foto-verkoop-compleetvolkswagen-alle-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen