Volkswagen Private Lease is het nieuwe kopen

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand, dat is Volkswagen Private Lease bij Van den Brug! Tanken is het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken, wij zorgen voor de rest. En kom je ergens stil te staan? Pechhulp (mobiliteitsservice) is inbegrepen voor vrijwel heel Europa. 

Met het uitgebreide aanbod van Volkswagen modellen is er altijd één die bij je past! 

De modellen

Vanaf € 349 per maand

Vanaf € 389 per maand

Vanaf € 449 per maand

Vanaf € 409 per maand

Vanaf € 699 per maand

Vanaf € 549 per maand

Vanaf € 529 per maand

Vanaf € 599 per maand

Vanaf € 599 per maand

Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease staat voor onbezorgd rijden in een nieuwe Volkswagen. Jij kiest de voor jou ideale periode en betaalt een vast bedrag per maand. Zo kun je zonder grote investeringen een nieuwe auto rijden en hou je geld over voor andere zaken.

Verzekering, belasting, onderhoud en heel veel andere dingen zijn voor je geregeld. Jij zorgt voor de brandstof, wij voor de rest! Makkelijk toch? En kom je ergens stil te staan? Pechhulp (mobiliteitsservice) in bijna heel Europa is gewoon inbegrepen. Dan is dus écht rijden met een gerust gevoel.

Heb je vragen over Volkswagen Private Lease? Neem dan contact op of kom eens bij ons langs. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder!

Hoe werkt het?

Je kiest een Volkswagen die bij je past. Je kan kiezen voor een model uit onze voorraad, of je stelt jouw auto helemaal samen naar jouw smaak. 

Vervolgens stel je je Private Lease contract samen. Hierin staat wat de looptijd zal zijn van het contract, hoeveel kilometers je denkt te rijden en nog een aantal andere zaken.

Na de financiële check start je leasecontract en betaal je tijdens de looptijd een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor de verzekering, belasting, onderhoud en andere zaken. Jij hoeft alleen maar op tijd te tanken. 

Onze verkoopadviseurs beantwoorden graag al je vragen! 

Volkswagen Private Lease is zorgeloos rijden

Zorgeloos rijden in een nieuwe Volkswagen, dat is Private Lease. Onderhoud, service en reparaties zijn inbegrepen bij Volkswagen-dealer Van den Brug. 

Alles is inbegrepen in een vast bedrag per maand. Zonder extra kosten als een aanbetaling of een waarborgsom. En gebeurt er iets, je bent all-risk verzekerd en pechhulp (mobiliteitsservice) door vrijwel heel Europa zijn inbegrepen!

Rij je minder kilometers dan verwacht? Dan krijg je geld terug. En moet je door persoonlijke omstandigheden afzien van het contract, dan is dit makkelijk opzegbaar.

Laat je informeren door één van onze verkoopadviseurs of kies jouw nieuwe Volkswagen uit!

Daarom Private Lease bij Van den Brug

  • Je kunt je ideale Volkswagen zelf samenstellen. Net zoals bij het kopen van een nieuwe auto, stel je Private Lease de auto samen zoals jij dat wilt.
  • De prijzen zijn altijd transparant. Geen addertjes onder het gras, dat zorgt dat jij genieten kunt van jouw Volkswagen.
  • Wij als Volkswagen dealer regelen het onderhoud en de reparaties voor je. Je kunt rekeken op de meest ervaren en beste monteurs, een uitstekende service en originele onderdelen.
  • Je hebt recht op vervangend vervoer na 24 uur. Zo kun je ook door wanneer jouw Volkswagen dat even niet kan.
  • De schade- en ongevallenverzekering zijn voor inzittenden inclusief. Niet alleen jij maar ook alle inzittenden zijn goed verzekerd. 
  • Je kunt je contract kosteloos opzeggen bij speciale omstandigheden. Raak je arbeidsongeschikt of verlies je je baan? Je kunt in deze gevallen je contract kosteloos opzeggen. Het opzeggen van het contract is ook mogelijk bij een scheiding.  
  • Geld terug bij minder kilometers en duidelijkheid bij teveel kilometers. Heb je minder kilometers gereden dan het maximum? Dan krijg je, vanaf 5.000 km, geld terug. En als je onverhoopt meer maakt dan in je contract staat, dan weet je van tevoren al wat dat extra gaat kosten. Deze bedragen verschillen per model, dus kijk daarvoor op je offerte of in je Private Lease contract.
  • Het is altijd mogelijk om je contract voortijdig te beëindigen, tegen een opzegvergoeding. Wil je je contract opzeggen? Dan kan dat tegen een opzegvergoeding. Deze vind je in je Private Lease contract.
  • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat het contract transparant, helder en eerlijk is. Zo kies je altijd met een vertrouwd gevoel voor Volkswagen Private Lease.

* De Private Lease-prijs per maand is gebaseerd op het gekozen model, de geselecteerde opties, het kilometrage en de looptijd van het abonnement via Volkswagen Financial Services en is inclusief wegenbelasting, veel extra opties (bluetooth, etc), all risk verzekering, internationale pechhulp (mobiliteitsgarantie), reparatie, onderhoud en banden bij de Volkswagen-dealer, rente, afschrijving en BTW en uiteraard afleverkosten. Dit wordt ook wel full-operational lease genoemd. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om de looptijd en/of kilometrage tussentijds aan te passen. Private Lease via Volkswagen Financial Services is in het bezit van het Keurmerk Private Lease.

Bekijk alle Volkswagen Private Lease modellen:

Alle Volkswagen Private Lease modellen

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.