Volkswagen ID.5, de elektrische gezinsauto met spierballen.

De Volkswagen ID.5

Sportief, stijlvol en bovenal: elektrisch.

Maak kennis met de Volkswagen ID.5. Volkswagen's eerste elektrische SUV-coupé. Een stijlvolle gezinsauto met een krachtige elektromotor en sportieve kenmerken. Eigenlijk maakt dat de ID.5 gewoon de iets gespierdere en atletischer broer van de Volkswagen ID.4.

Naast de 'gewone' ID.5 verschijnt ook de ID.5 GTX. De afkorting GTX staat garant voor extra sportieve prestaties, vierwielaandrijving en in het geval van de ID.5 GTX een bereik tot wel 497 kilometer.

Maak een proefrit

Het is zover: je kunt de ID.5 nu zelf ervaren! Plan je proefrit alvast bij ons in, zodat je zeker weet dat de ID.5 met voldoende acculading voor je klaarstaat als je instapt. 

Specificaties van de Volkswagen ID.5

  • Bereik van de ID.5 GTX tot wel 491 kilometer.
  • Rijd extra comfortabel met Travel Assist.
  • Uitgerust met augmented-reality-head-updisplay.
  • IQ.Light LED-matrixkoplampen voor optimaal zicht.
  • Nu beschikbaar voor het maken van een proefrit.

Volkswagen ID.5 Nieuws

De nieuwe Volkswagen ID.5 komt naar onze vestigingen voor een allereerste kennismaking. Wil jij ook ervaren hoe deze elektrische SUV Coupé over de wegen van Friesland zoeft? Plan je proefrit hier.

Volkswagen ID.5 is sportiviteit en elektrisch rijden. De SUV Coupé met aflopende daklijn staat in 2022 in de showroom, en is nu bestelbaar bij Van den Brug

In augustus konden we al even kennismaken met de Volkswagen ID.5, al zorgde de camouflage ervoor dat we nog niet alle details van de auto konden bekijken. Nu mogen we het jongste lid van de elektrische ID. familie écht bewonderen.

Volkswagen ID.3, de compacte pionier.

Ook beschikbaar als occasion.

Volkswagen ID.4, Volkswagen's eerste elektrische SUV.

Nu vanuit voorraad leverbaar.

Plan een proefrit

Wil je een proefrit maken in de nieuwe ID.5? In het formulier hieronder kun je ons laten weten waar je het liefst een proefrit maakt en wanneer. Wij nemen contact met je op om de proefrit te bevestigen. 

Bekijk al onze volledig elektrische Volkswagens

Ben jij op zoek naar een elektrische Volkswagen, maar wil je niet wachten op de Volkswagen ID.5? Bekijk dan onze voorraad nieuwe en gebruikte volledig elektrische Volkswagens.

De Volkswagen ID.5 bij Van den Brug

Al meer dan 95 jaar zijn wij Volkswagen-dealer van het eerste uur. Daarom vind je bij ons de nieuwe elektrische Volkswagen als eerste. Eindelijk heeft Friesland een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Inclusief het gebruiksgemak plus comfort dat je van een echte Volkswagen gewend bent. Stap over. Stap in bij onze vestigingen in Drachten, Sneek of Heerenveen.

Kun je niet wachten op de Volkswagen ID.5? Maak dan kennis met de Volkswagen ID.3 of ID.4 op één van onze vestigingen in Drachten, Heerenveen of Sneek. Wij leveren jouw auto gratis op elke locatie in heel Nederland.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland