Volkswagen ID.5, de elektrische gezinsauto met spierballen.

De Volkswagen ID.5

Sportief, stijlvol en bovenal: elektrisch.

Maak kennis met de Volkswagen ID.5. Volkswagen's eerste elektrische SUV-coupé. Een stijlvolle gezinsauto met een krachtige elektromotor en sportieve kenmerken. Eigenlijk maakt dat de ID.5 gewoon de iets gespierdere en atletischer broer van de Volkswagen ID.4.

Naast de 'gewone' ID.5 verschijnt ook de ID.5 GTX. De afkorting GTX staat garant voor extra sportieve prestaties, vierwielaandrijving en in het geval van de ID.5 GTX een bereik tot wel 497 kilometer.

We verwachten de Volkswagen ID.5 en ID.5 GTX begin 2022 in onze showroom.

Blijf op de hoogte

De Volkswagen ID.5 is aangekondigd, maar we weten nog niet exact wanneer de auto onze showrooms binnenrolt. Met alle plezier houden we je op de hoogte van de komst van de ID.5 zodat jij als eerste een proefrit kunt maken in deze elektrische SUV.

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte.

Verwachte specificaties van de Volkswagen ID.5

  • Beschikbaar met twee- of vierwielaandrijving.
  • Uitgerust met Car2X-technologie voor communicatie tussen auto's.
  • IQ.Light LED-matrixkoplampen en LED-achterlichten met 3D-design.
  • Bereik van de ID.5 GTX tot wel 497 kilometer.
  • Begin 2022 in onze showrooms in Drachten, Heerenveen en Sneek.

Volkswagen ID.5 Nieuws

Volkswagen ID.5 is sportiviteit en elektrisch rijden. De SUV Coupé met aflopende daklijn staat in 2022 in de showroom, en is nu bestelbaar bij Van den Brug

In augustus konden we al even kennismaken met de Volkswagen ID.5, al zorgde de camouflage ervoor dat we nog niet alle details van de auto konden bekijken. Nu mogen we het jongste lid van de elektrische ID. familie écht bewonderen.

Na de populaire Volkswagen ID.3 en ID.4 is het volgende elektrische model in aantocht: de Volkswagen ID.5. Op de IAA in München is de auto voor het eerst te bewonderen.

Volkswagen ID.3, de compacte pionier.

Nu tijdelijk met slechts 8% bijtelling.

Volkswagen ID.4, Volkswagen's eerste elektrische SUV.

Nu vanuit voorraad leverbaar.

Hou me op de hoogte

Bekijk al onze volledig elektrische Volkswagens

Ben jij op zoek naar een elektrische Volkswagen, maar wil je niet wachten op de Volkswagen ID.5? Bekijk dan onze voorraad nieuwe en gebruikte volledig elektrische Volkswagens.

De Volkswagen ID.5 bij Van den Brug

Al meer dan 95 jaar zijn wij Volkswagen-dealer van het eerste uur. Daarom vind je bij ons de nieuwe elektrische Volkswagen als eerste. Eindelijk heeft Friesland een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Inclusief het gebruiksgemak plus comfort dat je van een echte Volkswagen gewend bent. Stap over. Stap in bij onze vestigingen in Drachten, Sneek of Heerenveen.

Kun je niet wachten op de Volkswagen ID.5? Maak dan kennis met de Volkswagen ID.3 of ID.4 op één van onze vestigingen in Drachten, Heerenveen of Sneek. Wij leveren jouw auto gratis op elke locatie in heel Nederland.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland