De Volkswagen ID.5

Sportief, stijlvol en bovenal: elektrisch.

Maak kennis met de Volkswagen ID.5. Volkswagen's eerste elektrische SUV-Coupé. Een stijlvolle gezinsauto met een krachtige elektromotor en sportieve kenmerken. Eigenlijk maakt dat de ID.5 gewoon de iets meer gespierde en atletische broer van de Volkswagen ID.4.

Naast de 'gewone' ID.5 verschijnt ook de ID.5 GTX. De afkorting GTX staat garant voor extra sportieve prestaties, vierwielaandrijving en in het geval van de ID.5 GTX een bereik tot wel 497 kilometer.

Private Lease Jubileumactie

100 jaar = €100 korting p/m*

Het is je vast niet ontgaan. Van den Brug bestaat 100 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je bij ons het eerste jaar €100 jubileumkorting per maand* op je private lease contract! Alle merken doen mee in deze actie, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen! Meer weten? Bekijk onze actievoorwaarden, ons private lease aanbod, of kom langs in de showroom.

Profiteren van deze actie? Vul dan het formulier in en we sturen je graag een private lease offerte op maat!

*Bekijk de actievoorwaarden

Flinke prijsverlaging op ID.5

Tijdelijke prijsverlaging op alle nieuwe advantage modellen

Alle nieuwe Volkswagen ID.5 advantage-uitvoeringen zijn nu sterk in prijs verlaagd. Hierdoor kun je als particulier op de instapmodellen nu mogelijk ook nog eens €2.950 SEPP-subsidie van de overheid ontvangen.

N.B. De prijsverlaging is al in de verkoopprijs van onze nieuwe ID.5's verwerkt.

Specificaties van de Volkswagen ID.5

  • Bereik van de ID.5 GTX tot wel 491 kilometer.
  • Rijd extra comfortabel met Travel Assist.
  • Uitgerust met augmented-reality-head-updisplay.
  • IQ.Light LED-matrixkoplampen voor optimaal zicht.
  • Nu beschikbaar voor het maken van een proefrit.

Volkswagen ID.5 Nieuws

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.

Binnen de ID-familie heb je o.a. de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen ID.5. De ID.4 is een krachtige en ruime SUV en de ID.5 is de gezinsauto met spierballen, de SUV-coupé. Allebei volledig elektrisch en duurzaam geproduceerd. Voor welke kies jij?

Volkswagen ID.5 is sportiviteit en elektrisch rijden. De SUV Coupé met aflopende daklijn staat in 2022 in de showroom, en is nu bestelbaar bij Van den Brug

Volkswagen ID.3, de compacte pionier.

Ook beschikbaar als occasion.

Volkswagen ID.4, Volkswagen's eerste elektrische SUV.

Nu vanuit voorraad leverbaar.

Beschikbare ID.5 modellen

De Volkswagen ID.5 bij Van den Brug

Al meer dan 95 jaar zijn wij Volkswagen-dealer van het eerste uur. Daarom vind je bij ons de nieuwe elektrische Volkswagen als eerste. Eindelijk heeft Friesland een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Inclusief het gebruiksgemak plus comfort dat je van een echte Volkswagen gewend bent. Stap over. Stap in bij onze vestigingen in Drachten, Sneek of Heerenveen. Wij leveren jouw auto gratis op elke locatie in heel Nederland.

Nieuwsgierig naar de andere elektrische modellen van Volkswagen? Maak dan kennis met de Volkswagen ID.3 of ID.4

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland