Een nieuw gezicht, Volkswagen Taigo

Ruim, praktisch, sportief en stijlvol, kortom een ware crossover. De nieuwe Volkswagen Taigo is een alleskunner die in alle omstandigheden tot zijn recht komt. 

De Volkswagen Taigo staat nu in onze showrooms en is beschikbaar voor een proefrit. Ben je geïnteresseerd in de jongste telg in de Volkswagen familie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan meteen je proefrit in.

 

In één woord, innovatief

Zoals het hoort bij een nieuw model is de Volkswagen Taigo voorzien van de modernste technologieën. Zo krijg je in de Taigo de Digital Cockpit met 8 inch display en een infotainmentsysteem met schermgrootte tot 9,2 inch. Zoals het hoort krijgen de verschillende systemen over-the-air updates waardoor je systemen up-to-dat blijven.

Met de eSIM ben je altijd online en kun je je favoriete muziek of podcasts streamen. Daarnaast heb je daarmee toegang tot de diensten van We Connect. 

Natuurlijk krijgt de Taigo verschillende assistenten (Front Assist inclusief City Emergency Braking, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning) die standaard aanwezig zijn. Optioneel is dit uit te breiden met IQ.DRIVE Travel Assist waardoor autonoom rijden mogelijk wordt door de samenwerking van meerdere digitale assistenten.

Inmiddels krijgen we de nodige vragen binnen over de nieuwe Taigo. Christian geeft antwoord in de video.

VW Taigo Life Friesland Lease En Van Den Brug Logo (1)

Private Lease de Taigo extra voordelig

In samenwerking met Friesland Lease hebben we nu wel een heel mooie deal. 

Private Lease de compleet nieuwe Taigo in de uitvoering Life voor slechts € 399 per maand. 

Volkswagen Taigo Life

Met de Volkswagen Taigo Life heb je een compleet uitgeruste auto met onder andere een infotainmentsysteem met 6,5 inch touchscreen, IQ.Drive pakket met Travel Assist icm Adaptive Cruise Control, App-Connect smartphone integratie, een multifunctioneel lederen stuurwiel en nog veel meer.

Private Lease

Met Private Lease kies je voor gemak. Jij betaalt een vast maandbedrag en wij zorgen voor de rest. Bij Private Lease is onderhoud, belasting, All-Risk verzekering, APK, 24/7 pechhulp in Europa en nog meer inbegrepen. Het enige waar je zelf voor zorgt is dat je op tijd tankt.

Laat me meer zien van deze aanbieding

Volkswagen Taigo nieuws

Zo is Private Lease wel heel erg leuk! De nieuwe Volkswagen Taigo Private Lease je nu extra voordelig. In samenwerking met Friesland Lease hebben we een prachtige aanbieding. Meer weten? Lees gauw verder.

Nu in de showrooms van Van den Brug, de Volkswagen Taigo. De compacte SUV Coupé van Volkswagen is een frisse aanwinst voor Volkswagen. En hij is klaar voor een proefrit.

De Volkswagen Taigo is in aantocht! Het is nu mogelijk om de nieuwe en nu al populaire Taigo te bestellen. Begin 2022 verwachten we de eerste exemplaren in onze showroom.

Zoals in april was beloofd lanceerde Volkswagen vandaag de nieuwe Volkswagen Taigo. Een crossover waarin sportiviteit en ruimte samenkomen in één auto. Lees gauw verder en blijf op de hoogte van de nieuwe Taigo.

Deze zomer introduceert Volkswagen de nieuwste aanwinst, de Volkswagen Taigo. Een sportieve cross-over utility vehicle.

Bekijk onze Volkswagen Taigo's

Meer informatie

Wil jij meer informatie over de nieuwe Volkswagen Taigo of meteen een proefrit plannen? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Volkswagen Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Kun je niet wachten en wil je een nieuwe auto? Kijk dan eens naar de Volkswagen Polo of de T-Cross

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Taigo gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland zodra deze leverbaar is
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland