Schrijf je nu in voor de nieuwe volledig elektrische Transporter

nieuws

05 juli 2024

De elektrische variant van de volledig nieuwe Transporter is vanaf oktober bestelbaar, maar bij interesse schrijf je je nu al in én maak je gebruik van SEBA subsidie!

De e-Transporter is verkrijgbaar in vier uitvoeringen met motorvermogens van 85 kW tot 210 kW en accupakketten van 54 kWh en 83 kWh. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nu vrijblijvend bij ons inschrijven voor vroege toegang tot bestellingen.

Op alle fronten verbeterd

De nieuwe generatie van de Transporter is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijfsystemen. Daarnaast is de laadruimte 61 mm langer en de breedte tussen de wielkasten zelfs met 148 mm toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. 

Onthulling in september

In september wordt de compleet nieuwe Transporter op de IAA in Hannover onthuld. De volledig elektrische variant, de nieuwe e-Transporter, is vanaf oktober te bestellen en wordt vanaf 2025 geleverd. Nu al biedt Van den Brug ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om er lekker op tijd bij te zijn. De voorinschrijving is eenvoudig en zonder verplichtingen. Bij inschrijving voor interesse wordt je als een van de eersten benaderd voor de bestelling van jouw e-Transporter! 


SEBA subsidie

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Maak hier dus gebruik van bij aanschaf van de nieuwe e-Transporter! 

Lees meer

Interesse in de nieuwe elektrische Transporter?

Wil je je vrijblijvend inschrijven voor vroege toegang tot bestelling? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws, de prijzen en specificaties.

Volkswagen nieuws

De eerste ongecamoufleerde beelden van de nieuwe Transporter zijn beschikbaar. Check it out!

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten?

De vernieuwde Crafter is voorzien van een vernieuwd dashboard, infotainmentsysteem, elektronische handrem en extra veiligheidssystemen.