Schrijf je nu in voor de nieuwe volledig elektrische Transporter

nieuws

05 juli 2024

De elektrische variant van de volledig nieuwe Transporter is vanaf oktober bestelbaar, maar bij interesse schrijf je je nu al in!

De e-Transporter is verkrijgbaar in vier uitvoeringen met motorvermogens van 85 kW tot 210 kW en accupakketten van 54 kWh en 83 kWh. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nu vrijblijvend bij ons inschrijven voor vroege toegang tot bestellingen.

Op alle fronten verbeterd

De nieuwe generatie van de Transporter is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijfsystemen. Daarnaast is de laadruimte 61 mm langer en de breedte tussen de wielkasten zelfs met 148 mm toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. 

Onthulling in september

In september wordt de compleet nieuwe Transporter op de IAA in Hannover onthuld. De volledig elektrische variant, de nieuwe e-Transporter, is vanaf oktober te bestellen en wordt vanaf 2025 geleverd. Nu al biedt Van den Brug ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om er lekker op tijd bij te zijn. De voorinschrijving is eenvoudig en zonder verplichtingen. Bij inschrijving voor interesse wordt je als een van de eersten benaderd voor de bestelling van jouw e-Transporter! 


Interesse in de nieuwe elektrische Transporter?

Wil je je vrijblijvend inschrijven voor vroege toegang tot bestelling? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws, de prijzen en specificaties.

Volkswagen nieuws

De vernieuwde Crafter is voorzien van een vernieuwd dashboard, infotainmentsysteem, elektronische handrem en extra veiligheidssystemen.

De elektrische variant van de volledig nieuwe Transporter is vanaf oktober bestelbaar, maar bij interesse schrijf je je nu al in!

Er is nu een nieuwe extra rijk uitgeruste uitvoering van de ID. Buzz Cargo beschikbaar; de Bulli Edition. Bekijk all informatie.