De vernieuwde T-Roc vind je bij Van den Brug

De T-Roc, vol vertrouwen

De Volkswagen T-Roc is een SUV met een twist. Met zijn afwijkende vormgeving en aankleding is hij hipper spannender dan zijn populaire broer, de Volkswagen Tiguan. Zoek je een stoere variant van de Golf maar past een echte SUV zoals de Tiguan niet bij je? Dan hebben we de T-Roc voor jou bij onze Volkswagen vestigingen in Heerenveen, Sneek, Drachten en Buitenpost staan.

Je rijdt een nieuwe Volkswagen T-Roc vanaf € 549 per maand of vanaf € 34.990.

De Volkswagen T-Roc is vernieuwd

De Volkswagen T-Roc is een populair model van Volkswagen en dat succes wordt nu onderstreept met een upgrade voor 2022.

Een vernieuwd design aan de buitenkant met standaard LED verlichting vóór en donker getinte achterlichten. De binnenzijde krijgt een standaard luxe uitstraling met zachte accenten. 

De upgrade wordt compleet gemaakt met een Digital Cockpit en een infotainmentsysteem. Voor beide zijn verschillende maten schermen verkrijgbaar en worden deze bediend met touchbediening.

Om het geheel compleet te maken is de T-Roc ook (weer) als cabrio bestelbaar. Dat maakt het nog lastig kiezen.

Profiteer nu van extra inruilpremie

Schaf je nu een nieuwe Volkswagen T-Roc aan, dan profiteer je van een extra dikke inruilpremie op je oude auto van maar liefst €2.000. Lekker toch?

Laat deze kans niet liggen en pak die inruilpremie voor het te laat is. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen.

Wij helpen je graag met de inruil van je huidige auto. Vraag een offerte aan voor de inruil of vraag ernaar bij ons in de showroom. 

Ga naar de showroom

Web Ready PNG T Roc TC0932

Volkswagen T-Roc nieuws

Volkswagen is duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en supporter van alle Oranjefans! Daarom hebben we bij Van den Brug nu speciaal voor jou de rijk uitgeruste en scherp geprijsde Oranje Editions. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.500! Wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk en geldig zolang de voorraad strekt.

De vernieuwde Volkswagen T-Roc (2022) komt binnenkort naar onze showrooms, maar is nu al bestelbaar. Bekijk de T-Roc en bestel 'm bij Van den Brug

De Volkswagen T-Roc is één van de meest populaire modellen van dit moment. De afgelopen vier jaar zijn er al meer dan een miljoen van verkocht. De eerste generatie T-Roc heeft nu een opvolger gekregen en dat blijkt meer dan alleen een facelift.

Bekijk alle T-Roc modellen

De Volkswagen T-Roc bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner.

De T-Roc is ook als Private Lease beschikbaar. Meer ruimte nodig en kies je liever een grote SUV? Bekijk dan de Volkswagen Tiguan.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw T-Roc gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland