Volkswagen Financiering

Financier jouw nieuwe Volkswagen

Als de Volkswagen-dealer in Friesland, biedt Van den Brug diverse mogelijkheden om jouw nieuwe Volkswagen te financieren. Zo kun je tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van een financiering via Volkswagen Bank. De specifieke tarieven zijn maatwerk en hangen onder andere af van de verkoopprijs van de specifieke Volkswagen en jouw wensen. Onze verkoopadviseurs in Drachten, Sneek, Heerenveen en Buitenpost adviseren je graag, inclusief vrijblijvende offerte.

Bekijk ons aanbod nieuwe Volkswagens

Bereken je maandbedrag

Het is fijn om een ruwe schatting te hebben van je maandlasten voordat je stappen onderneemt. Daarom kun je bij de direct beschikbare modellen een financiering berekeningen. Daarbij geef je de looptijd, aanbetaling en restschuld aan en heb je meteen inzichtelijk wat de maandlasten ongeveer zullen worden.

Wil je vaste lasten inclusief onderhoud en andere kosten? Dan is Private Lease een mooie optie. 

Diverse opties voor je nieuwe Volkswagen

De Volkswagen Bank is Europa's grootste automotive bank en biedt zowel voor de particuliere rijder als de zakelijke rijder diverse financieringsmogelijkheden. Van den Brug heeft als Volkswagen-dealer al jaren een samenwerking met de Volkswagen Bank en onze verkoopadviseurs worden jaarlijks bijgeschoold. Hierdoor kennen ze de verschillende aangeboden producten en diensten uitstekend en kunnen ze je optimaal adviseren. 

De Volkswagen Bank is niet alleen onze partner op het gebied van Volkswagen Financieringen, maar ook op het gebied voor verzekeringen en Private Lease van jouw nieuwe Volkswagen.

Bekijk ons aanbod nieuwe Volkswagens