Volkswagen acties

Profiteer van voordeel op je nieuwe Volkswagen

Ben je op zoek naar een nieuwe Volkswagen, maar wel voordelig? Bekijk hier al onze acties en maak gebruik van onze tijdelijke aanbiedingen.

Voorraad Voordeel

Ruime keuze, binnen 1 week rijden & korting tot wel €4000

Ben je op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Dit is je kans om te profiteren van ons exclusieve Volkswagen Voorraad Voordeel! Met een ruime keuze aan modellen, direct beschikbaar uit voorraad, kun je binnen een week de weg op. Bovendien ontvang je nu kortingen tot wel €4000!

Oranje Editions 16X9 2

Rijk uitgeruste Oranje Editions

Dit jaar staat de zomer in het teken van Oranje en de sport. Het belooft een iconische sportzomer te worden met de Tour de France, het EK, de Olympische- en Paralympische Spelen en de F1 Dutch Grand Prix. Daarom hebben we bij Van den Brug nu speciaal voor jou de rijk uitgeruste Oranje Editions boordevol voordeel. Check bijvoorbeeld de Volkswagen Taigo, de vernieuwde Golf en de innovatieve ID.3. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.500! Scoor snel jouw Volkswagen Oranje Edition! Wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk en geldig zolang de voorraad strekt.

Inruilvoordeel

Nu tot € 4.000 inruilpremie

Jouw auto is tijdelijk nóg meer waard. Ruil jouw huidige auto in voor een nieuwe Volkswagen en ontvang tot €4.000 inruilpremie bovenop de inruilwaarde van jouw auto. 

Zo ontvang je al €1.000 inruilpremie bij aankoop van een nieuwe Volkswagen Tiguan of Passat. Voor een nieuwe Volkswagen Polo, Taigo, T-Roc, T-Cross, Golf, ID.3, ID.4, of ID.5 geldt een inruilpremie van €2.000. En bij aankoop van een nieuwe Volkswagen Touareg is dat zelfs €4.000!

Kom langs in de showroom om jouw Volkswagen samen te stellen en vraag naar de voorwaarden.

vw taigo private lease actie friesland

Scherpe Volkswagen Private Lease tarieven

Nu vanaf € 349 per maand

Nu vanaf € 369 per maand

Nu vanaf € 399 per maand

Nu vanaf € 449 per maand

Nu vanaf € 529 per maand

Nu vanaf € 549 per maand