Volkswagen We Connect wordt Volkswagen app

Heb je een nieuwe Volkswagen gekocht? Dan ben je meer connected en verbonden dan ooit met je auto en met internet. Om optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheden heeft Volkswagen een app ontwikkeld. Deze Volkswagen App is de verzamelnaam van de (online) diensten die via jouw persoonlijke account gekoppeld zijn aan jouw Volkswagen. 

Hoe het allemaal werkt

Door middel van een eSIM is jouw Volkswagen altijd online. Dat is handig en biedt voordelen. We zetten er een paar op een rij.

Ten eerste beschik je over actuele verkeersinformatie. Ben je op weg naar een afspraak en is er file? Je ziet het meteen en kunt je afspraak meteen waarschuwen dat je later bent. En natuurlijk krijg je een alternatieve route voorgesteld, als die er is tenminste. 

 

We Connect Ex
Entertainment

Jouw Volkswagen, maar nu echt

Met de Volkswagen app kun je je VW personaliseren. Stoelinstellingen, verlichting, airconditioning, infotainment, navigatie en het bestuurdershulpsysteem passen zich allemaal aan op jouw wensen. Nooit meer zoeken naar die zitpositie die zo lekker was en altijd de juiste radiozender die uit de speakers komt. Alles is zoals jij het graag wil.

Door de eSIM stream je ook eenvoudig jouw favoriete muziek of online radiozender. Sterker nog, je Volkswagen wordt een WiFi hotspot. En sta je met pech of heb je een ongeval gehad? Dan komt hulp eraan. Bij activatie van de airbags gaat de noodoproepservice automatisch, maar je kan dit ook zelf regelen met een druk op de knop. 

Staat 'ie wel op slot?

Met de We Connect app heb je je Volkswagen zelf in de hand. Zo zie je makkelijk of je de auto wel hebt afgesloten en de lichten uit zijn. Gewoon vanuit je luie stoel. Niet meer door de regen of de kou om nog tot de ontdekking te komen dat je auto wel is afgesloten. 

In de Volkswagen app vind je ook informatie over de actuele status van je auto. Waar sta ie geparkeerd, wat is je rijgedrag en hoeveel actieradius heb je nog over? Je vind het allemaal in de app. 

Portieren En Licht

Download de Volkswagen app voor je smartphone

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact op of kom langs bij één van onze vestigingen en we helpen je op weg.