De vernieuwde ID.3

Nu nóg slimmer, sportiever en verrassend ruim

De Volkswagen ID.3 is het eerste model in de reeks van volledig elektrische Volkswagens. Dit model heeft nu een update gekregen. Sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren. En nog altijd verrassend ruim. Bekijk de ID.3 in onze Friese showrooms. Wil je hem zelf ervaren? Plan zelf eenvoudig een proefrit bij onze vestigingen in Heerenveen, Drachten en Sneek.

Maak kennis en ervaar de ID.3: volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden. Je rijdt een ID.3 vanaf € 39.990. Plan jouw proefrit, kom langs of bekijk alle ID.3 modellen online en ontmoet de toekomst van Volkswagen. Stel je vraag online en kom langs bij Van den Brug in Friesland.

DSC04015 Groot

De ID.3 bij Van den Brug

  • Het elektrisch offensief van Volkswagen
  • Een actieradius om met vertrouwen op pad te gaan
  • Maak een proefrit bij een van onze Friese vestigingen
  • Kies voor Private Lease
  • De ruimte, comfort en gebruiksgemak van een échte Volkswagen

Volkswagen ID.3 Nieuws

Dit jaar staat de zomer in het teken van Oranje en de sport. Het belooft een iconische sportzomer te worden met de Tour de France, het EK, de Olympische- en Paralympische Spelen en de F1 Dutch Grand Prix. Daarom hebben we bij Van den Brug nu speciaal voor jou de rijk uitgeruste en scherp geprijsde Oranje Editions. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.500! Wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk en geldig zolang de voorraad strekt.

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is gearriveerd. Met een sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren biedt de vernieuwde ID.3 een nog betere rijervaring. Ontdek hier de upgrade en plan alvast een proefrit!

Binnen de ID-familie heb je o.a. de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen ID.5. De ID.4 is een krachtige en ruime SUV en de ID.5 is de gezinsauto met spierballen, de SUV-coupé. Allebei volledig elektrisch en duurzaam geproduceerd. Voor welke kies jij?

Plan nu jouw proefrit in de vernieuwde ID.3

Gebruik hiervoor onze handige proefritaanvrager. Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten bij welke Van den Brug-vestiging je een proefrit wil maken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om deze proefrit te bevestigen.

Bekijk alle ID.3 modellen

De Volkswagen ID.3 bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met vestigingen in heel Friesland altijd bij jou in de buurt om alle Volkswagen modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Plan je afspraak online.

Liever iets groter, maar wel elektrisch? Kijk dan eens naar de Volkswagen ID.4.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID.3 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland