De vernieuwde ID.3

Nu nóg slimmer, sportiever en verrassend ruim

De Volkswagen ID.3 is het eerste model in de reeks van volledig elektrische Volkswagens. Dit model heeft nu een update gekregen. Sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren. En nog altijd verrassend ruim. Bekijk de ID.3 in onze Friese showrooms. Wil je hem zelf ervaren? Plan zelf eenvoudig een proefrit bij onze vestigingen in Heerenveen, Drachten en Sneek.

Maak kennis en ervaar de ID.3: volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden. Je rijdt een ID.3 vanaf € 42.690. Plan jouw proefrit, kom langs of bekijk alle ID.3 modellen online en ontmoet de toekomst van Volkswagen. Stel je vraag online en kom langs bij Van den Brug in Friesland.

Private Lease Jubileumactie

100 jaar = €100 korting p/m*

Het is je vast niet ontgaan. Van den Brug bestaat 100 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je bij ons het eerste jaar €100 jubileumkorting per maand* op je private lease contract! Alle merken doen mee in deze actie, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen! Meer weten? Bekijk onze actievoorwaarden, ons private lease aanbod, of kom langs in de showroom.

Profiteren van deze actie? Vul dan het formulier in en we sturen je graag een private lease offerte op maat!

*Bekijk de actievoorwaarden

DSC04015 Groot

De ID.3 bij Van den Brug

  • Het elektrisch offensief van Volkswagen
  • Een actieradius om met vertrouwen op pad te gaan
  • Maak een proefrit bij een van onze Friese vestigingen
  • Kies voor Private Lease
  • De ruimte, comfort en gebruiksgemak van een échte Volkswagen

Volkswagen ID.3 Nieuws

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is gearriveerd. Met een sportiever design, slimmere assistenten en gloednieuwe kleuren biedt de vernieuwde ID.3 een nog betere rijervaring. Ontdek hier de upgrade en plan alvast een proefrit!

Binnen de ID-familie heb je o.a. de Volkswagen ID.4 en de Volkswagen ID.5. De ID.4 is een krachtige en ruime SUV en de ID.5 is de gezinsauto met spierballen, de SUV-coupé. Allebei volledig elektrisch en duurzaam geproduceerd. Voor welke kies jij?

Volkswagen start deze maand met "over-the-air" updates voor de ID-modellen. Heb je een ID.3, of ID.4? Lees dan verder voor meer informatie.

Plan nu jouw proefrit in de vernieuwde ID.3

Gebruik hiervoor onze handige proefritaanvrager. Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten bij welke Van den Brug-vestiging je een proefrit wil maken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om deze proefrit te bevestigen.

Bekijk alle ID.3 modellen

De Volkswagen ID.3 bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met vestigingen in heel Friesland altijd bij jou in de buurt om alle Volkswagen modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Plan je afspraak online.

Liever iets groter, maar wel elektrisch? Kijk dan eens naar de Volkswagen ID.4.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw ID.3 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland