De vernieuwde Crafter

nieuws

11 juli 2024

De vernieuwde Crafter is voorzien van een vernieuwd dashboard, infotainmentsysteem, elektronische handrem en extra veiligheidssystemen. 

Waarom kies je voor de vernieuwde Crafter?

Omdat je in de vernieuwde cabine wordt omringd door handige features die je werkdag verlichten. Omdat je hulp krijgt van nog meer rij-assistenten. En… omdat een professionele uitstraling heel belangrijk voor je is. Daarom kies je voor de vernieuwde Volkswagen Crafter. Een zeer doordachte bedrijfswagen die kracht en comfort perfect weet te combineren. Daarbij kun je 24/7 rekenen op de Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens. Ervaar ’m nu bij Van den Brug.

Interesse in de vernieuwde Crafter?

Wil je meer weten over dit model? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over het laatste nieuws, de prijzen en specificaties.

Volkswagen nieuws

De eerste ongecamoufleerde beelden van de nieuwe Transporter zijn beschikbaar. Check it out!

Op 26 juli is het SEBA budget opgehoogd van €30 miljoen naar €60 miljoen. Benieuwd hoe je dit het best voor jouw bedrijf in kunt zetten?

12 juli 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. Nieuwsgierig? Boek een proefrit en ervaar het zelf!