Van den Brug Volkswagen occasions

Op zoek naar een (jong) gebruikte Volkswagen? Bekijk ons aanbod! Je vindt bij ons als de Volkswagen-dealer van Friesland een extra groot aanbod Volkswagen occasions. 

Het aanbod occasions wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Heb je jouw nieuwe Volkswagen gevonden? Neem dan contact op met onze Volkswagen teams.

Wij zorgen dat jouw auto rijklaar is. Dus met een occasion van Van den Brug kun je met een vertrouwd gevoel op weg. Liever meer zekerheid? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

VW occasions bij Van den Brug

Jouw Volkswagen dealer met het grootste aanbod van Volkswagens in Friesland. Met showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om het steeds wisselende aanbod Volkswagen occasions te bekijken. Je kunt ook je nieuwe auto online kopen.

Naast occasions kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste modellen van Volkswagen. Bekijk ook onze voorraad nieuwe auto's. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Volkswagen Private Lease.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé dealer voor Volkswagen in Friesland
  • Jouw Volkswagen occasion gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;