Oranje Deals: Volkswagen Oranje Editions

nieuws

18 juni 2024

Dit jaar staat de zomer in het teken van Oranje en de sport. Het belooft een iconische sportzomer te worden met de Tour de France, het EK, de Olympische- en Paralympische Spelen en de F1 Dutch Grand Prix. Daarom hebben we bij Van den Brug nu speciaal voor jou de rijk uitgeruste Oranje Editions boordevol voordeel. Check bijvoorbeeld de Volkswagen Taigo, de vernieuwde Golf en de innovatieve ID.3. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.500! Scoor snel jouw Volkswagen Oranje Edition! Wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk en geldig zolang de voorraad strekt.

Oranje Editions Taigo

Taigo Oranje Edition

Vanaf €29.990 of €203 bijtelling p/m

Oranje Editions T Roc

T-Roc Oranje Edition

Vanaf €34.990 of €238 bijtelling p/m

Oranje Editions Golf

Golf Oranje Edition

Vanaf €34.990 of of €238 bijtelling p/m

Oranje Editions ID.3 Pure

ID.3 Pure Oranje Edition

Vanaf €35.990 of €188 bijtelling p/m

Oranje Editions ID.4 Pro

ID.4 Pro Oranje Edition

Vanaf €49.990 of €220 bijtelling p/m

Interesse in één van de Oranje Editions?

Wil je meer weten over de Oranje Editions, of misschien een proefrit maken in één van de modellen? Laat dan je gegevens achter. We informeren je graag over de mogelijkheden! 

Volkswagen nieuws

12 juli 2024

volkswagen id.7

Maak kennis met de eerste volledig elektrische station van Volkswagen. Nieuwsgierig? Boek een proefrit en ervaar het zelf!

De vernieuwde Crafter is voorzien van een vernieuwd dashboard, infotainmentsysteem, elektronische handrem en extra veiligheidssystemen.

Het meest geliefde model van Volkswagen bestaat 50 jaar. En dat wordt gevierd met een nieuwe Golf! Bekijk hem nu in onze showroom of plan meteen een proefrit in.