De nieuwste Golf bij Van den Brug

De hoogste standaard

De Volkswagen Golf is al 7 generaties lang de populairste voorwielaangedreven hatchback in Friesland. Ook buiten Friesland is de Golf populair, wereldwijd is de Golf al dennenia een ongeëvenaard succes. Het grote geheim van de Golf? Zijn betrouwbare prestaties en de herkenbare vormgeving. Tel daarbij het slimme ruimtegebruik, de laatste technologische ontwikkelingen en de hoogwaardige afwerkingen bij op en je hebt de Golf.

De Volkswagen Golf: al sinds 1974 one of a kind

Vanaf 197 heeft elke generatie van de Volkswagen een geheel eigen karakter. Het unieke DNA zie je elke keer terugkeren en dit is tot op de dag van vandaag zeer geliefd bij alle Friese rijders en fans onder alle rangen en standen.

Volkswagen Golf, natuurlijk bij Van den Brug

Bij Van den Brug vindt je de nieuwe generatie van de Volkswagen Golf. Maar, zoals je van ons mag verwachten, we hebben ook een ruim aanbod occasions van de Golf. Je vindt ze bij onze vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek en Buitenpost.

Ook de 100% elektrische e-Golf staat in onze showrooms. Kortom, zoek je een Golf? Dan slaag je zeker bij Van den Brug!

Volkswagen Golf Van Den Brug1

Volkswagen Golf nieuws

Tijd voor een nieuwe generatie van de Golf.

De onthulling van de achtste generatie Volkswagen Golf vindt deze week plaats.

Vrijdag 30 juni 2017 was voor Van den Brug in Sneek een feestelijke dag.

Bekijk de beschikbare Golf modellen

De Volkswagen Golf bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

De Volkswagen Golf is ook beschikbaar als Private Lease! 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Golf gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;