De Volkswagen Golf

Bij Van den Brug

De Volkswagen Golf

Al sinds 1974 one of a kind

Vanaf 1974 heeft elke generatie van de Volkswagen een geheel eigen karakter. Het unieke DNA zie je elke keer terugkeren en dit is tot op de dag van vandaag zeer geliefd bij alle Friese rijders en fans.

De Volkswagen Golf is al 50 jaar lang de populairste voorwielaangedreven hatchback in Friesland. Ook buiten Friesland is de Golf populair, wereldwijd is de Golf al dennenia een ongeëvenaard succes. Het grote geheim van de Golf? Zijn betrouwbare prestaties en de herkenbare vormgeving. Tel daarbij het slimme ruimtegebruik, de laatste technologische ontwikkelingen en de hoogwaardige afwerkingen bij op en je hebt de Golf.

Je rijd de Volkswagen Golf al vanaf € 549 per maand of vanaf € 34.990.

De vernieuwde Golf

Natuurlijk bij Van den Brug

Het meest geliefde model van Volkswagen bestaat 50 jaar. En dat wordt gevierd met een nieuwe Golf! Zowel de hatchback als de Golf Variant krijgen een nóg strakker en moderner uiterlijk. De nieuwe golf is verkrijgbaar zoals je hem kent én als plug-in hybride. Ook komt er natuurlijk een sportieve GTI uitvoering.

Een primeur in de Golf is de stemassistent met geïntegreerde ChatGPT. Verder beschikt de nieuwe Golf over superslimme IQ.Light LED Matrix-koplampen die zichzelf aanpassen aan elke situatie en bijvoorbeeld automatisch grootlicht dimmen als er een tegenligger aankomt. En als kers op de taart kun je de look van de achterlichten helemaal zelf instellen via het infotainmentsysteem.

De vernieuwde Golf is vanaf nu te bestellen en staat vanaf juli in de showroom!

Web Ready PNG GL6239

Volkswagen Golf nieuws

Het is zover: de eerste beelden van de Volkswagen ID.2 zijn bekend. De auto voor het Volk met een betaalbare prijs. Bekijk hier alle details die momenteel bekend zijn over de ID.2!

Tijd voor een nieuwe generatie van de Golf.

De onthulling van de achtste generatie Volkswagen Golf vindt deze week plaats.

Bekijk alle Golf modellen

De Volkswagen Golf bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner.

De Volkswagen Golf is ook beschikbaar als Private Lease! 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Golf gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland

Meer informatie?

Heb je interesse in de nieuwe Volkswagen Golf? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Web Ready PNG GL6240 Cmyk