De Volkswagen Golf 8

Bij Van den Brug

De Volkswagen Golf

Al sinds 1974 one of a kind

Vanaf 1974 heeft elke generatie van de Volkswagen een geheel eigen karakter. Het unieke DNA zie je elke keer terugkeren en dit is tot op de dag van vandaag zeer geliefd bij alle Friese rijders en fans.

De Volkswagen Golf is al 8 generaties lang de populairste voorwielaangedreven hatchback in Friesland. Ook buiten Friesland is de Golf populair, wereldwijd is de Golf al dennenia een ongeëvenaard succes. Het grote geheim van de Golf? Zijn betrouwbare prestaties en de herkenbare vormgeving. Tel daarbij het slimme ruimtegebruik, de laatste technologische ontwikkelingen en de hoogwaardige afwerkingen bij op en je hebt de Golf.

Je rijd de Volkswagen Golf 8 al vanaf € 599 per maand of vanaf € 35.990.

Koop je nieuwe auto nog in 2023

Schaf je nieuwe auto nog in 2023 aan en voorkom dat je vanaf 1 januari 2024 het hogere BPM tarief moet betalen.

Private Lease Jubileumactie

100 jaar = €100 korting p/m*

Het is je vast niet ontgaan. Van den Brug bestaat 100 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je bij ons het eerste jaar €100 jubileumkorting per maand* op je private lease contract! Alle merken doen mee in deze actie, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen! Meer weten? Bekijk onze actievoorwaarden, ons private lease aanbod, of kom langs in de showroom.

Profiteren van deze actie? Vul dan het formulier in en we sturen je graag een private lease offerte op maat!

*Bekijk de actievoorwaarden

Volkswagen Golf

Natuurlijk bij Van den Brug

Bij Van den Brug vind je de nieuwe generatie van de Volkswagen Golf. Maar, zoals je van ons mag verwachten, hebben we ook een ruim aanbod Volkswagen Golf occasions. Je vindt ze bij onze vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek en Buitenpost.

Zoek je een Volkswagen Golf? Dan slaag je zeker bij Van den Brug! 

De Volkswagen Golf in de kleur Lime voor Van den Brug in Drachten.

Volkswagen Golf nieuws

Het is zover: de eerste beelden van de Volkswagen ID.2 zijn bekend. De auto voor het Volk met een betaalbare prijs. Bekijk hier alle details die momenteel bekend zijn over de ID.2!

Tijd voor een nieuwe generatie van de Golf.

De onthulling van de achtste generatie Volkswagen Golf vindt deze week plaats.

Bekijk alle Golf modellen

De Volkswagen Golf bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner.

De Volkswagen Golf is ook beschikbaar als Private Lease! 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Golf gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland