De beste band onder alle omstandigheden

Zorg voor grip met de juiste banden

Banden, ze zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je auto. Ze geven grip, voeren water af en zorgen voor extra comfort tijdens je rit. Zorg daarom goed voor je banden en wees er zeker van dat je de juiste banden gebruikt.

Van den Brug helpt je bij je wissel van zomer- naar winterbanden of andersom. En wil je ze opslaan? Dan kan dat in ons bandenhotel.

Prijzen montage en/of opslag zomer- en winterbanden

Werkzaamheden Prijs
Band vervangen € 25
Zomer/winterbandenwissel | Complete velgenset zonder opslag € 59
Zomer/winterbandenwissel | Complete velgenset met opslag  € 129
Zomer/winterbandenwissel | 4 losse banden zonder opslag € 119
Zomer/winterbandenwissel | 4 losse banden met opslag € 179
Banden Close Xchng (1)

Plan nu je bandenwissel bij Van den Brug

Bandenhotel Van den Brug *****

Na de bandenwissel bieden we je de mogelijkheid om je banden op te slaan in ons bandenhotel De banden worden hier in optimale omstandigheden opgeslagen, zodat de banden bij de volgende wissel nog steeds in goede conditie zijn. Dat scheelt je thuis ruimte en je hebt er zo geen omkijken naar. Bekijk ook het prijsoverzicht.

Is je Volkswagen toe aan nieuwe banden?

Voor de veiligheid adviseren we je om autobanden met een bandenprofiel onder de 2 millimeter te vervangen (wettelijke APK vereiste is 1,6mm).

In onze bandenshop vind je 24 uur per dag een uitgebreid en actueel assortiment van de voor jouw Volkswagen meest geschikte banden inclusief de prijzen. Met uiteraard keuze uit winterbanden, zomerbanden en all seasons. Zo heb je al winterbanden vanaf €45 per band. Kom je er niet uit of wil je meer weten over een specifieke band? Laat het onze service-adviseurs of magazijnmedewerkers weten. Zij zoeken het antwoord cq de juiste autoband voor jouw Volkswagen en helpen je graag op weg. 

Plan nu zelf eenvoudig je afspraak online

Onbezorgd rijden inclusief onderhoud kan, met Private Lease