Ontdek de krachtige en milieubewuste Touareg eHybrid

De nieuwe Volkswagen Touareg eHybrid is een combinatie van kracht, comfort en duurzaamheid. Met zijn plug-in hybride biedt deze SUV niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een milieuvriendelijke rijervaring. Lees snel verder en laat je inspireren door de opvallende kenmerken van de Touareg of bekijk direct alle beschikbare modellen.

Web Ready PNG TG2377

De Touareg bij Van den Brug

  • Revolutionair innovision cockpit met hightech digitale instrumenten en bediening
  • 'Vienna' lederen bekleding
  • 4 corner luchtvering voor extra comfort
  • Inclusief Night Vision, Road Work Lane Assist en Cross Traffic Assist
  • Intelligent matrix HD verlichting

Scherp in het donker met Matrix HD verlichting

De nieuwe Touareg is uitgerust met Matrix HD verlichting, wat zorgt voor beter zicht in het donker en meer veiligheid op de weg. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 19.200 aparte LED's die nieuwe functies mogelijk maken, zoals oriëntatieverlichting voor wegwerkzaamheden, verkeersbordverlichting voor betere leesbaarheid, en waarschuwingsverlichting die fietsers en andere objecten extra verlicht. De koplampverlichting van de Touareg eHybrid is jouw gids in het donker.

Web Ready PNG Touareg R Ehybrid TGR2405 RGB 4K

Beschikbare Touareg modellen

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

De Volkswagen Touareg bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen, dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Liever elektrisch rijden, kijk dan eens naar de ID.3! Minder ruimte nodig, misschien is de Tiguan dan interessant.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Touareg gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland

Volkswagen nieuws

19 september 2023

volkswagen tiguan

Met trots presenteren we de volledig vernieuwde Volkswagen Tiguan, boordevol geavanceerde technologie en een oogstrelend design. Vanaf 2024 kun je dit icoon vol innovaties zelf ervaren in onze showroom.

Ontdek de nieuwe Volkswagen Passat Variant! Op 31 augustus vond de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Passat Variant plaats. De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. Lees hier alles over het nieuw model!

Op zoek naar een duurzame elektrische auto? Overweeg dan de Volkswagen ID.4 of ID.5. Lees verder om meer te weten te komen over deze auto's en de huidige aanbieding. Dit is een goede gelegenheid om te vernieuwen of over te stappen op elektrisch rijden.