Volkswagen Multivan eHybrid,

de zevenzitter-personenbus met looks en tools

De Volkswagen Multivan eHybrid is de personenauto-versie van de bekende Volkswagen Transporter. De Multivan is een echte alleskunner waarmee je met een groot gezin op pad kunt en als je er wat stoelen uit neemt heb je een ruimte bedrijfsauto.

Voor het eerst is de Multivan uitgerust met een TSI turbo-benzinemotor én een elektromotor. Die hybride Combinatie - met de naam Multivan eHybrid- zorgt voor een vermogen van maar liefst 218pk. Zo beschik je over voldoende vermogen om een flinke lading makkelijk te vervoeren en kun je een groot deel van je dagelijkse ritten geruisloos en elektrisch afleggen. Om het bereik te optimaliseren is de auto wat lager dan de Transporter, staat ie op een andere basis en is het ontwerp aerodynamischer gemaakt.

Wil je snel op avontuur in jouw nieuwe Multivan? Bekijk nu de voorraad bij Van den Brug.

High tech vervoer

Met de Multivan eHybrid profiteer je van alle voordelen van elektrisch rijden en het bereik van een benzinemotor. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die mensen gemiddeld dagelijks afleggen volledig elektrisch kan worden gereden. Dat zorgt voor optimaal rijcomfort, lagere kosten en minder CO2-uitstoot.

Daarnaast is de auto voorzien van wel 20 rijhulpsystemen zodat je rit zo veilig mogelijk verloopt. Met de nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen heb je ook in het donker en bij slecht weer optimaal zicht en ben je zelf optimaal zichtbaar. 

Tot slot is deze auto voorzien van een extra passagier. Amazon's Alexa rijdt met je mee, zodat je stemgestuurd allerlei opdrachten kunt geven. Zo kun je je handen tijdens de rit gewoon aan het stuur houden en je volledig richten op het verkeer. 

Volkswagen Multivan nieuws

De vernieuwde Volkswagen Multivan eHybrid staat nu bij Van den Brug. De Multivan blinkt uit in ruimte en veelzijdige mogelijkheden. Lees meer en bekijk onze video over deze multitool.

De nieuwe Volkswagen Multivan is nu te bestellen bij Van den Brug. Deze bus is een échte alleskunner. Zet jij hem in als 7-persoons familiewagen of als bedrijfsbus? Het kan allebei! We vertellen je graag meer.

Hij wordt over een klein jaar verwacht, maar is nu alvast gepresenteerd, de Volkswagen Multivan. De alleskunner van Volkswagen is compleet vernieuwd. Lees gauw verder.

Bekijk de beschikbare Multivans

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

De Volkswagen Multivan eHybrid bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Wel met het hele gezin op pad, maar liever volledig elektrisch? Bekijk dan de Volkswagen ID.3 of de ID.4!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw nieuwe auto gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland