De vernieuwde Volkswagen Polo

verwacht sept. 2021

De Polo, klaar voor avontuur

De vernieuwde Polo is klaar voor de toekomst. Standaard voorzien van een complete uitrusting waarmee je connected bent en blijft. Daarnaast innovatieve assistenten die elke rit veiliger maken.

De vernieuwde Polo wordt in september verwacht.

De Volkswagen Polo is ook als Private Lease beschikbaar!

Nu tijdelijk beter geprijsd

Van den Brug is Volkswagen-dealer van het eerste uur. We hebben vanaf de introductie van de Volkswagen Polo gezien hoe deze auto altijd populair is gebleven en dat vinden we meer dan terecht. De Polo combineert perfect de veelzijdigheid en sportiviteit die zoveel mensen aanspreekt. Compacte afmetingen en toch ruim van binnen, kortom een echte alleskunner met karakter. En dat is wat ons betreft reden om de Polo nu extra scherp te prijzen.

Een betere keuze is er niet. Het vertrouwde model van Volkswagen, beter geprijsd dan ooit. Stap in en rij weg in de Polo vanaf € 21.104 of kies voor Private Lease vanaf € 289 per maand. 

 

Bekijk alle Polo's

 

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen Polo Actie

De Polo is vernieuwd

Volkswagen heeft de Polo vernieuwd. Met standaard veel features als LED verlichting voor en achter, Digital Cockpit met digitaal instrumentenpaneel een een standaard uitgebreid infotainmentsysteem met 6,5 inch display. Alles natuurlijk ook bedienbaar vanaf het standaard multifunctionele stuur.

Natuurlijk kun je dat naar jouw smaak aanpassen en uitbreiden. Zo komt de Polo in de uitvoeringen Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Het infotainmentsysteem is uit te breiden en komt met optioneel een 8 of 9.2 inch scherm en optioneel is daarbij ook Streaming & Internet, waarmee jouw Polo altijd connected is en je altijd jouw favoriete muziek of podcast luistert. 

Lane Assist en Emergency Braking Front Assist inclusief City Emergency Braking zijn ook standaard inbegrepen. Zo rij je in een nieuwe Polo de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Volkswagen Polo nieuws

22 april 2021

volkswagen polo

Volkswagen heeft de Polo vernieuwd. We zijn onder de indruk, niet in de laatste plaats door de uitgebreide standaard uitrusting van deze populaire VW

27 september 2019

volkswagen polo

Tijdens de jaarlijkse AM Driving Business Awards is de Volkswagen Polo uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2020.

Bekijk de beschikbare Polo modellen

De Volkswagen Polo bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

De Volkswagen Polo is ook beschikbaar als Private Lease of occasion!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Polo gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;