De nieuwe Volkswagen Polo

Nu in onze showrooms!

De Polo, klaar voor avontuur

De vernieuwde Polo is klaar voor de toekomst. Standaard voorzien van een complete uitrusting waarmee je connected bent en blijft. Daarnaast innovatieve assistenten die elke rit veiliger maken.

Kies voor Private Lease en rijdt de nieuwe Polo voor € 349 per maand of vanaf € 26.990. Je vindt hem in onze showrooms in Buitenpost, Drachten, Heerenveen en Sneek.

De Polo is vernieuwd

Volkswagen heeft de Polo vernieuwd. Met standaard veel features als LED verlichting voor en achter, Digital Cockpit met digitaal instrumentenpaneel een een standaard uitgebreid infotainmentsysteem met 6,5 inch display. Alles natuurlijk ook bedienbaar vanaf het standaard multifunctionele stuur.

Natuurlijk kun je dat naar jouw smaak aanpassen en uitbreiden. Zo komt de Polo in de uitvoeringen Polo, Life, Style, R-Line en GTI. Het infotainmentsysteem is uit te breiden en komt met optioneel een 8 of 9.2 inch scherm en optioneel is daarbij ook Streaming & Internet, waarmee jouw Polo altijd connected is en je altijd jouw favoriete muziek of podcast luistert. 

Lane Assist en Emergency Braking Front Assist inclusief City Emergency Braking zijn ook standaard inbegrepen. Zo rij je in een nieuwe Polo de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

Volkswagen Polo nieuws

Op 22 augustus leverden Friesland Lease en Van den Brug de mobiliteit voor de dames van sc Heerenveen. Lees hier alles over de samenwerking en aflevering.

Dit is de nieuwe Volkswagen Polo. In 1:25 minuut neemt Sebastiaan Kamphuis je mee in de eigenschappen die nieuwe Polo uniek maken.

De vernieuwde Volkswagen Polo is nu bestelbaar bij Van den Brug. Beschikbaar vanaf € 19.990 en naar verwachting in september in de showroom.

Drop it like it's hot! De nieuwe Volkswagen Polo GTI is gepresenteerd en het is een echte GTI. De looks en de prestaties zijn zoals het hoort en wij zijn enthousiast. Lees snel verder

Volkswagen heeft de Polo vernieuwd. We zijn onder de indruk, niet in de laatste plaats door de uitgebreide standaard uitrusting van deze populaire VW.

Tijdens de jaarlijkse AM Driving Business Awards is de Volkswagen Polo uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2020.

Bekijk alle Polo modellen

De Volkswagen Polo bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om de nieuwste modellen te bekijken. Natuurlijk hebben we ook een aantrekkelijk aanbod occasions dat regelmatig wordt aangevuld. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Private Lease.

Onderhoud nodig aan jouw Volkswagen? Dan kun je terecht op 1 van de 5 locaties. Naast Heerenveen, Drachten en Sneek hebben we Service-dealers gevestigd in Franeker en Buitenpost. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

De Volkswagen Polo is ook beschikbaar als Private Lease of occasion!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen dealer van Friesland
  • Jouw Polo gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland