De Audi A6 e-tron: bestel 'm nu!

nieuws

05 september 2024

Maak kennis met onze elektrische herinterpretatie van de Avant. Sportief, gestroomlijnd en praktisch: de nieuwe Audi A6 Avant e-tron performance. Vanaf vandaag is de elektrisch aangedreven Audi A6 e-tron inclusief de extra sportieve Audi S6 e-tron te bestellen.

Met afstand het grootste bereik

De nieuwe Audi A6 Avant e-tron performance doet dingen anders. Onder zijn aerodynamische contouren zit een efficiënte aandrijflijn, waardoor je van een WLTP-actieradius van 720 km1 profiteert. Snelladen kan met maximaal 270 kW. Dat betekent snelle laadstops die eerder voorbij zijn dan je denkt!

Strak, modern en aangenaam

De nieuwe Audi A6 Avant e-tron performance draagt met trots de nieuwste versie van de e-tron-ontwerptaal. Bewonder de lage carrosserie met sportieve lijnen, lange wielbasis en gunstige stroomlijn. In het interieur draait het om jou. De softwrap-architectuur zorgt voor visuele warmte en geborgenheid, door deurpanelen, dashboard en middenconsole harmonieus met elkaar te verbinden. Zachte lijnen en prachtige materialen bevestigen het hoogstaande niveau.

Daarnaast is deze nieuwe parel gebruiksvriendelijk én intuïtief. Met een user interface die logisch is in het gebruik. Centraal staat het grote panoramadisplay, aangevuld met de handige Audi assistant en de bedieningsunit in de bestuurdersdeur. Optioneel verrijk je dit aanbod met het Augmented Reality head-up display, het dynamische interactielicht en de 3D-geluidsinstallatie inclusief hoofdsteunluidsprekers.

Interesse in de nieuwe A6 e-tron?

Wil je op de hoogte blijven van dit model? Laat dan je gegevens achter en we vertellen je graag meer.

Audi nieuws

05 september 2024

audi A6 e-tron

Maak kennis met onze elektrische herinterpretatie van de Avant. Sportief, gestroomlijnd en praktisch: de nieuwe Audi A6 Avant e-tron performance.

De vernieuwde Audi RS 3 - die wederom leverbaar wordt als Sportback en Limousine - oogt sportiever dan ooit. Vanaf 22 augustus 2024 zijn de twee nieuwe modellen te configureren en te bestellen.

31 juli 2024

audi A6 e-tron

Sinds de eerste impressies van het concept in 2021 zijn de verwachtingen hooggespannen. De beelden spreken voor zich. De volledig nieuwe Audi A6 e-tron ademt design-evolutie.