100 jaar Van den Brug

Van den Brug bestaat dit jaar 100 jaar! Wat ooit begon in de handel van fietsen en brommers in Ureterp, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en dealer van de mooie merken Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda. En dat gaan we natuurlijk vieren!

Daarom maak je dit jaar kans op leuke prijzen. In ruil daarvoor vragen we jou naar je leukste, mooiste of grappigste herinnering aan Van den Brug. Hoe dat werkt? Lees snel verder! 

Wat is jouw leukste herinnering aan Van den Brug?

Dit jaar gaan we op zoek naar verhalen. Over de familie Van den Brug, over (oud)collega's, maar ook over klanten en ambassadeurs van Van den Brug. 

Daarom vragen we ons af: wat is jouw leukste herinnering aan Van den Brug? Misschien kocht je bij ons je eerste auto, had je een mooi gesprek aan de koffietafel of hebben we je eens gered met onze servicebus. Of je verhaal klein is of groot, wij zijn er benieuwd naar! 

100 jaar Van den Brug

Upload hier jouw verhaal

Weet je het al? We hopen dat het ophalen van jouw leukste herinnering een glimlach op je gezicht heeft getoverd. Daar genieten wij natuurlijk graag van mee! En tover jij de breedste glimlach op ons gezicht? Dan maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. 

Aanmelden en je verhaal delen kan tot en met 30 september 2023.

De geschiedenis van Van den Brug