Menu

Het dak eraf! De nieuwe T-Roc cabrio is in Friesland!

Gepubliceerd op 17 april 2020

Het lekkere weer houdt voorlopig nog even aan. Hoewel we sinds vorige week al lentekriebels hebben moeten we op advies van de overheid thuis blijven en ons aan de regels van het RIVM houden.

Het dak open gooien en dromen over de eerste cabrio rit in de nieuwe Volkswagen T-Roc als het straks weer kan is waar wij naar uit kijken. Onze collega Sebastiaan neemt je mee en laat je de T-Roc cabrio zien. Wij mochten voor de marktintroductie medio mei het nieuwe model al even testen. 
 

Geen show, dan maar zo!

Volkswagen introduceert het dakloos rijden als een van de eerste merken naar het populaire SUV-segment en voegt daarmee een nieuw hoofdstuk toe aan de rijke historie op het gebied van cabrio’s. Lees meer over alle dakloze modellen van Volkswagen. Om jou kennis te laten maken met de dakloze T-Roc organiseren we in deze uitzonderlijke tijd geen show maar doen we het zo; onderstaande video's laten jou kennismaken met het nieuwe model.

De Volkswagen T-Roc cabrio:

Sebastiaan toont het interieur van de T-Roc cabrio:

Te bestellen bij Van den Brug vanaf € 36.600

De T-Roc Cabrio is  te bestellen bij onze Volkswagen teams in Heerenveen, Sneek, Drachten en Buitenpost. De Style is leverbaar met twee verschillende benzinemotoren: de 85kW/115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak of de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat. De sportieve R-line wordt standaard geleverd als 1.5 TSI DSG. De luxe Style is leverbaar vanaf € 36.600* (1.0 TSI) of € 39.850* (1.5 TSI DSG) en de sportieve R-Line vanaf € 44.700*.

Maak jouw keuze: de T-Roc Style of T-Roc R-line

De T-Roc Cabrio verlegt grenzen met het unieke concept: een combinatie van de geliefde eigenschappen van een SUV en de vrijheid van rijden in een cabriolet.  Het model is bij ons te bestellen in de Style of R-Line uitvoering.
De Style is standaard onder meer voorzien van Climatic airco, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Park Distance Control vóór en achter, Front Assist, automatische koplampverlichting, een regensensor en het multimediasysteem ‘Composition Colour’ met een 16,5 cm kleuren touchscreen in de middenconsole. Hij onderscheidt zich van buiten met 17-inch lichtmetalen ‘Mayfield’ velgen. 

De R-Line biedt niet alleen sportieve looks, maar ook een nóg rijkere standaarduitrusting. Van buiten onderscheidt hij zich met R-Line bumpers en dorpels in carrosseriekleur, 17-inch ‘Kulmbach’ lichtmetaal en LED koplampverlichting. Van binnen vallen niet alleen de Sport-comfortstoelen en het sportstuurwiel in R-Line design op, maar ook de Climatronic airconditioning, het Active Info Display en het ‘Discover Media’ navigatie- en multimediasysteem met 20,3 cm kleuren touchscreen. Hij biedt een extra sportieve rij-ervaring met zijn sportonderstel, Driving Profiles en Progressive Steering. 

Maak een afspraak en kom langs op 17, 18 of 20 april

Op 17, 18 en 20 april is het nieuwe model al even te bewonderen in de showrooms van Drachten en Heerenveen. Wil je hem in levende lijve bewonderen? Maak vooraf een afspraak en kom langs. Dan zorgen wij dat de auto voor je klaar staat. Kom je liever niet langs maar wil je wel de auto aanschouwen? Dan hebben we bovenstaande de video's voor jou. Ook kun je kiezen om te videobellen met onze Volkswagen teams. We staan voor je klaar.

Stel online samen Voorraad T-Roc modellen
Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen Service
 • Das Welt-occasions

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 - 54 13 30


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen (nieuwste modellen)
 • Das Welt-occasions
 • Volkswagen Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen Service 
 • Onderhoud en reparatie

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • Das Welt-occasions
 • Volkswagen Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen (nieuwste modellen)
 • Das Welt (occcasions)
 • Volkswagen Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving