Haal alles uit je voorjaar

De dagen worden langer en de temperaturen steeds hoger, dit zorgt voor een drang om weer naar buiten te gaan. Het voorjaar komt er weer aan. Wat uw plannen ook zijn, zorg er in ieder geval voor dat uw Audi er klaar voor is. Zeker als door het winterweer en de lockdown je Audi weinig kilometers heeft gemaakt. Dit is het moment om een airco-check of airco-onderhoud in te plannen. Pak dan ook gelijk de bandenwissel mee en wissel uw winterbanden om voor zomerbanden. 

Audi Airco-onderhoudsbeurt

Een frisse koele lucht in uw auto is ontzettend fijn als de temperaturen warmer worden. Daarom is het belangrijk dat uw airco in orde is. Naast het verkoelen van uw auto zorgt een airco er ook voor dat de lucht gefiltert wordt en het zorgt ervoor dat uw beslagen ramen weer helder worden in vochtig weer. Even controleren of uw airco nog op orde is kost u slechts € 20. Tijdens een aircocheck wordt de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter gecontroleerd.

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat uw airco in orde is, plan dan een afspraak voor airco-onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw airco krijgt uw airco ook een geurbehandeling die vieze luchtjes, bacteriën en eventuele schimmels verwijdert. Dit zorgt niet alleen voor een frisse lucht, het is ook beter voor uw gezondheid.

Een aircosysteem functioneert met behulp van koudemiddel. De werking van een airco zal afnemen als de hoeveelheid koudemiddel te laag is, tijdens het onderhoud wordt deze bijgevult. Daarnaast wordt de airco gecontroleerd op lekdichtheid en eventuele vocht wordt verwijderd. Bij constatering van een defect of lekkage neemt de monteur contact met u op voordat er iets wordt verholpen. 

Een airco-onderhoudsbeurt kost slechts € 139.

ARS4683 03 Audi Voorjaarscampagne Facebook Carrousel 1080X1080px 4

Plan je airco-onderhoud online

ARS4683 03 Audi Voorjaarscampagne Facebook Carrousel 1080X1080px 2

Grip op het voorjaar met zomerbanden

Het beste grip op je voorjaar heb je met zomerbanden. Bij temperaturen vanaf 7 graden presteren deze het beste. Zo heb je meer grip en een kortere remweg. Daarnaast slijten winterbanden sneller bij warme temperaturen. Wissel daarom tijdig je winterbanden in voor zomerbanden. Heb je geen ruimte in of om je huis om de banden op te slaan? Dan kunnen ze verblijven in het Van den Brug bandenhotel.

Ben je toe aan nieuwe banden?
Zijn je zomerbanden versleten? Dan is het verstandig om ze te vervangen. Volgens de wet moeten banden met een profiel van 1,6 milimeter vervangen worden. Je kunt nieuwe banden bestellen op de bandenwebshop van Van den Brug.

Plan je bandenwissel online

Zomeraccessoires

Genieten van het mooie weer met een fietstocht is zeker in deze tijd niet verkeerd. Het is ook leuk om eens een nieuwe omgeving te verkennen, dan is een fietsendrager geen overbodige luxe.

Nu voor €199

Fietsendrager Thule Velocompact 927 (1)

Fietsendragers

Nederlands goedkoopste fietsendragers bij Van den Brug

Nu met €100 korting

Plan je onderhoud of bandenwissel online