Audi Private Lease

Een nieuwe Audi, nog nooit zo dichtbij

Een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand! Het kan bij Van den Brug. Voor iedere Audi is Private Lease mogelijk, van A1 tot Q8. 

Private Lease betekent rijden voor een vast bedrag per maand, je hoeft alleen nog te tanken. Wij zorgen voor de rest, zoals onderhoud, verzekering, belasting en pechhulp in vrijwel heel Europa. Makkelijk toch?

Vanaf € 335 per maand

Vanaf € 429 per maand

Vanaf € 399 per maand

Vanaf € 395 per maand

Vanaf € 425 per maand

Vanaf € 599 per maand

Audi Private Lease bij Van den Brug

Met Audi Private Lease lease je een complete Audi met standaard extra opties. Van den Brug zorgt voor onderhoud en reparatie bij onze Audi-vestigingen

In het vaste bedrag per maand zijn alle nodige kosten meegenomen, zoals wegenbelasting en allrisk dekking op de verzekering. Ook zijn de Van den Brug bandenservice en internationale pechhulp (mobiliteitsservice) hierin opgenomen

Hoe het werkt in een paar stappen

  1. Kies uit het aanbod zelf de Audi van uw voorkeur. (Een nieuwe Audi uit onze voorraad behoort ook tot de mogelijkheden).
  2. Geef aan wat de door u gewenste looptijd is en het verwachte aantal kilometers per jaar.
  3. Gedurende de door u gekozen looptijd betaalt u maandelijks een vast bedrag en de benodigde brandstof.
  4. Voor het benodigde onderhoud, service en reparatie staan de monteurs van Audi Van den Brug in Drachten en Heerenveen voor u klaar.

Audi Private Lease, een lekker idee

Bij Audi Private Lease lease je een nieuwe Audi voor een afgesproken periode. Afhankelijk van je gekozen model en de uitvoering betaal je een vast bedrag per maand. Hierbij telt mee wat de looptijd is en hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden. Zelf hoef je alleen maar op tijd te tanken, wij zorgen voor de rest!

Keurmerk Private Lease

Het door ons aangeboden Audi Private Lease-abonnement is een product van Audi Financial Services. Dit bedrijf heeft op 1 februari 2016 als één van de eerste leasemaatschappijen van Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen. Het Keurmerk Private Lease is door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen, in samenwerking met onder andere de Consumentenbond. Deze kwaliteitsnorm biedt de consument zekerheden die kort zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd.

Het Keurmerk bevestigt dat het Volkswagen Abonnement, de privé lease-optie van Volkswagen Leasing, garant staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen. Het Keurmerk Private Lease staat voor 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd, zekerheid bij klachten. Kijk voor meer informatie over het Keurmerk Private Lease op www.keurmerkprivatelease.nl.

Na 2, 3, of 4 jaar stopt het Audi Private Lease Abonnement automatisch, waarna er een nieuw privé lease-contract kan worden afgesloten. Uiteraard met een nieuwe Audi. Overtuigd van de voordelen? Of wilt u eerst nog wat meer informatie? Wij vertellen u er graag meer over. Loop dan gerust onze Audi-showroom in Drachten eens binnen!

Bekijk alle Audi Private Lease modellen:

Audi Private Lease modellen