Audi Connect, Plug & Play

Speciaal ontwikkeld voor Audi's die nog niet standaard connected zijn

Een notificatie wanneer je Audi onderhoud nodig heeft, inzichten in je rijstijl en gereden ritten plus automatische vastlegging van je parkeerlocatie. En dat gewoon op je smartphone. Dat kan met app Audi Connect plug & play (voor iOS en Android). Veel Audi's vanaf 2008, die niet voorzien zijn van Audi Connect, zijn namelijk uit te rusten met deze app en bijbehorende dataplug. (compatibiliteitscheck)

 

Met de Audi Connect plug &play-app verbindt je je smartphone via Bluetooth in een handomdraai met je Audi, die al wat jaren meegaat. Simpel weg door de Audi Dataplug bij en door Van den Brug in jouw Audi te laten plaatsen. Met de introductie van deze app en dataplug medio 2022 mogen we dit tijdelijk zelfs gratis aanbieden. Vraag nu meteen de dataplug aan en profiteer van dit introductievoordeel!

 

Dit kun je met de Connect, plug &play-app

  • Voertuiginformatie en rijstijl inzien;
  • Je parkeerlocatie terugvinden;
  • Overzicht van gereden ritten (rittenadministratie);
  • Melding wanneer onderhoud nodig is en de mogelijkheid om meteen een afspraak hiervoor in te plannen;
  • Toegang tot Audi klantenservice en pechhulp.
Alles Over Je Audi In Een App

Vraag meteen de dataplug aan

Laat hieronder je naam, mail en telefoonnummer achter en vertel ons bij welke Van den Brug-vestiging jij de dataplug wil laten installeren. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak (duur ca 20-30 minuten) in te plannen. 

 

NB Zie je hierboven geen formulier staan, dan staat je device mogelijk in de privestand of heb je een adblocker geactiveerd. Je mag ons ook altijd bellen om een afspraak in te plannen. Bekijk contactgegevens vestigingen.

Audi Lifetime Service

15% prijsvoordeel voor Audi's van 5 jaar of ouder