De vernieuwde Audi Q4 e-tron

Boordevol innovaties

De volledig vernieuwde Audi Q4 e-tron

De vernieuwde volledig elektrische Audi Q4 e-tron laat je zien wat vooruitgang is. Zo laat het sterk verbeterde accupakket je versteld staan over het vermogen en zorgen de energie-efficiënte motoren dat je grenzen kunt verleggen als nooit tevoren. 

Een vermogen tot 240kW / 340pk, snelladen tot 175 kW en een WLTP-actieradius tot 547 kilometer maakt de Audi Q4 e-tron een SUV om rekening mee te houden.

Meer weten of de Q4 e-tron zelf ervaren? Je bent van harte welkom voor een proefrit.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron 2023 koplamp

Audi Q4 e-tron uitvoeringen

De vernieuwde Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

Edition

Standaard uitgerust met onder andere navigatie Plus & Virtual cockpit, 19 inch lichtmetalen velgen, ledkoplampen en Audi smartphone interface.

Advanced edition

Bovenop de edition is de Advanced edition uitgerust met onder andere navigatie Matrix LED-koplampen, sportstoelen en Advanced exterieur in Manhattangrijs metallic.

S edition

Bovenop de Advanced edition is de S edition uitgerust met onder andere 20 inch lichtmetalen velgen, S line interieur en exterieur en Audi progressive steering.

Q4 e-tron nieuws

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

Naast de Audi Q4 e‑tron, staat nu ook de stijlvolle Q4 Sportback e‑tron bij ons in de showroom van Drachten. Volledig elektrisch, expressief, moderne luxe en gebruiksklaar voor iedere dag. Lees meer

De Audi Q4 is nu ook bestelbaar als Sportback. De Audi Q4 Sportback e-tron oogt sportief en is natuurlijk ook 100% elektrisch. Meer weten over de uitvoeringen? Lees verder.

Bekijk de beschikbare Q4 e-tron modellen

De Audi Q4 e-tron bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat. 

Bekijk ook de andere elektrische Audi modellen die klaar staan bij ons: 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw Q4 e-tron gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland