De Audi Q4 e-tron

Kom proefrijden bij Van den Brug

De volgende stap, Audi Q4 e-tron

Hij is er, de Audi Q4 e-tron. Een compacte en volledig elektrische SUV van Audi, maar door slimme oplossingen heel ruim van binnen. Dat maakt van deze Audi een SUV om rekening mee te houden. Niet in de laatste plaats omdat het bereik kan oplopen tot 520 kilometer.

De Q4 e-tron kent diverse uitvoeringen, aandrijfopties en vermogens en is ook beschikbaar als Sportback. In onze showroom in Drachten hebben we zowel de Q4 e-tron als de Q4 Sportback e-tron staan, zodat je beide varianten goed met elkaar kunt vergelijken.

Uiteraard ben je van harte welkom voor een proefrit.

Audi Q4 e-tron pakketten

Bij de eerste uitvoeringen van de Audi Q4 e-tron heb je direct al keuze uit vier pakketten. De Launch Edition, de Launch Edition Advanced, de Launch Edition Advanced Plus en de Launch Edition S Competition.

Zo kun je direct een Q4 e-tron kiezen die bij je past. Onze collega Richard vertelt je er in de video alles over.

Bestelbaar

Heb je jouw uitvoering gezien? Dan is hij meteen bestelbaar. Liever eerst een proefrit maken voor je een bestelling doet? Geen probleem. Plan eenvoudig een proefrit en ervaar de Q4 e-tron zelf. 

Audi Q4 e-tron Launch Edition

De Launch Edition heeft onder meer een Audi smartphone interface, een automatisch bedienbare achterklep en LED koplampen en achterlichten. 

Daarnaast krijgt deze uitvoering ook een multifunctioneel lederen stuurwiel met paddels, een Audi phone box (voor draadloos laden als je telefoon deze functie heeft) en Audi Lane Departure Warning.

Dit is slechts een greep uit de standaard aanwezige uitrusting. Met de Launch Edition van de Audi Q4 e-tron ben je dus voorbereid op de toekomst. 

De Audi Q4 e-tron Launch Edition komt beschikbaar met een vanafprijs van € 48.295.

Audi Q4 e-tron blauw front

Audi Q4 Launch Edition Advanced Plus

De derde Q4 e-tron die uitgebracht wordt bij de lancering is de Audi Q4 Launch Edition Advanced Plus. Wederom een mond vol, maar ook hier volledig terecht.

Bovenop de Audi Q4 Launch edition Advanced wordt de Plus uitgerust met onder andere een panorama dak, parkeerhulp plus, een warmtepomp voor actieradiusoptimalisatie een achteruitrijcamera en adaptive cruise control. 

De Audi Q4 Launch Edition Advanced Plus komt beschikbaar met een vanafprijs van € 57.045.

Audi Q4 e-tron voor

Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced

De tweede Q4 e-tron die beschikbaar komt is de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced. Dat is een hele mond vol, en dat geldt zeker ook voor de uitrusting van deze uitvoering.

Bovenop de uitrusting van de Launch Edition wordt deze uitvoering geleverd met sportstoelen, MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit en Matrix LED koplampen. 

Daarnaast zijn er interieurelementen aanwezig als decoratielijsten in aluminium, verplichte instaplijsten voor en het Ambiente lichtpakket.

Hoewel dit nog niet alle aanwezige uitrusting is, willen we de achterlichten eruit lichten. Deze edititie, de Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced, krijgt LED achterlichten die over de volledige breedte doorlopen en zijn voorzien van animatie.

De Audi Q4 e-tron Launch Edition Advanced komt beschikbaar met een vanafprijs van € 53.045.

Audi Q4 e-tron achter

Audi Q4 e-tron Launch Edition S Competition

Audi zou Audi niet zijn als er niet ook een sportieve variant van de Q4 e-tron in de line-up zou staan. De Audi Q4 Launch edition S Competition is die sportieve variant. 

Bovenop de uitrusting van de Launch Edition Advanced Plus wordt deze S Competition uitgevoerd met Exterieurdetails in carrosseriekleur, S line in- én exterieur. Audi drive select, Audi progressive steering, optiekpakket zwart en privacy glas. 

De Audi Q4 Launch edition S Competition wordt beschikbaar met een vanafprijs van € 61.045.

Ruimte

Audi heeft door slimme keuzes veel ruimte weten te creëren in de Q4 e-tron. Zelf noemen ze dit EV Architecture. 
Ten eerste heeft Audi de middentunnel weggelaten. Hiermee wordt veel ruimte bespaart. De ruimte die ontstaat is voldoende voor een gezin.
Ten tweede heeft Audi het accupakket in de bodem van de Q4 e-tron verwerkt. Dat levert een aantal voordelen op zoals een laag zwaartepunt, maar dus ook ruimtebesparing. Een ander gevolg is dat de wielbasis extra lang wordt. Dit resulteert in weinig overhang aan de voor en achterzijde en een stabielere wegligging.

Digitaal

Naast ruimte is de Audi Q4 e-tron voorzien van de nieuwste digitale opties. Zo is het MMI-display groter geworden voor beter overzicht en optimale bediening. 
Het stuur voorziet in naadloze bediening van de aanwezige systemen door touch én door swipe. Optioneel kan een Head Up Display worden gekozen met Augmented Reality voor optimale navigatie in alle situaties.

A212074 Large (Large)

Q4 e-tron nieuws

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

Naast de Audi Q4 e‑tron, staat nu ook de stijlvolle Q4 Sportback e‑tron bij ons in de showroom van Drachten. Volledig elektrisch, expressief, moderne luxe en gebruiksklaar voor iedere dag. Lees meer

De Audi Q4 is nu ook bestelbaar als Sportback. De Audi Q4 Sportback e-tron oogt sportief en is natuurlijk ook 100% elektrisch. Meer weten over de uitvoeringen? Lees verder.

Bekijk de beschikbare Q4 e-tron modellen

De Audi Q4 e-tron bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat. 

Bekijk ook de andere elektrische Audi modellen die klaar staan bij ons: 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw Q4 e-tron gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland