Audi connect, blijf verbonden

Je Audi verbinden met de rest van de wereld. Beschikken over het meest actuele nieuws. Altijd op de hoogte van de weersverwachting en de nieuwste verkeersinformatie. Dat kan met Audi Connect en het werkt razendsnel! 

Vooraf de omgeving op de bestemming checken? Dat kan met Google en daarnaast kunt u via Apple CarPlay en Android Auto specifieke apps en content op uw smartphone eenvoudig en veilig in uw auto gebruiken. 

myAudi-app

De myAudi-app vormt een brug tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden en zorgt er met innovatieve Audi connect-functies en -services voor dat sommige dingen net even eenvoudiger gaan. Behalve persoonlijke features gebruiken zoals het per smartphone ver- en ontgrendelen van uw auto, kunt u op elk moment auto-informatie opvragen. Zo bent u altijd op de hoogte van de tankinhoud, actieradius, onderhoudsafspraken en veel meer.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Snel van start op myAudi

De myAudi-portal is het centrale zenuwstelsel voor Audi connect. Hier kunt u uw Audi connect-diensten configureren, managen en de instellingen bewerken. Registreer uzelf en uw auto’s op myAudi en regel uw Audi connect-services eenvoudig via myAudi of met de myAudi-app op uw smartphone. In het met een wachtwoord afgeschermde gedeelte zijn uw services te personaliseren en belangrijke autogegevens in te zien.

In bovenstaande video leer je meer over de mogelijkheden.

Maak eenvoudig een MyAudi account aan

Keuzes, keuzes, keuzes

Audi biedt verschillende pakketten aan waaruit je kan kiezen. Zo krijg je met het pakket Audi connect Navigatie & Infotainment informatie over je route en eventueel gevaar onderweg. Kun je via de myAudi app je route instellen, krijg je online weer en nieuws en blijf je op de hoogte van online verkeersinfo. 

Kies je voor Audi connect Navigatie & Infotainment plus, dan komt bovenop Audi connect Navigatie & Infotainment navigatie via Google Earth, online radio en het online zoeken van bestemmingen voor de navigatie. 

1920X1080 AQ3 D 181018 563X317
Audi Connect 3

Veiligheid voorop

Naast navigatie en infotainment heb je ook het pakket Audi connect Noodoproep & Service. Met dit pakket kun je noodoproepen plaatsen, online pechservice activeren in iedere taal en online je onderhoudsafspraak inplannen. 

Kies je daarbij het pakket Audi connect Remote & Control, dan verbind je je smartphone aan je auto. Je hebt dan toegang tot de status van je auto (denk aan resterende actieradius van je batterij), je kunt je auto ontgrendelen met je smartphone, je auto verwarm je makkelijk voor, je parkeerlocatie vindt je eenvoudig terug en krijgt een melding bij diefstal (als je een alarm hebt geïnstalleerd natuurlijk). 

Let op. De genoemde opties zijn in sommige gevallen van andere opties die niet standaard aanwezig zijn. Wil je een bepaalde optie? Overleg dan met één van onze verkoopadviseurs.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact op of kom langs bij één van onze vestigingen en we helpen je op weg.