Audi connect, blijf verbonden

Je Audi verbinden met de rest van de wereld. Beschikken over het meest actuele nieuws. Altijd op de hoogte van de weersverwachting en de nieuwste verkeersinformatie. Dat kan met Audi Connect en het werkt razendsnel! 

Vooraf de omgeving op de bestemming checken? Dat kan met Google en daarnaast kunt u via Apple CarPlay en Android Auto specifieke apps en content op uw smartphone eenvoudig en veilig in uw auto gebruiken. 

Meer weten over de mogelijkheden? Ga naar de website van Audi, of vraag ernaar bij één van onze verkoopadviseurs.

myAudi-app

De myAudi-app vormt een brug tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden en zorgt er met innovatieve Audi connect-functies en -services voor dat sommige dingen net even eenvoudiger gaan. Behalve persoonlijke features gebruiken zoals het per smartphone ver- en ontgrendelen van uw auto, kunt u op elk moment auto-informatie opvragen. Zo bent u altijd op de hoogte van de tankinhoud, actieradius, onderhoudsafspraken en veel meer.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Snel van start op myAudi

De myAudi-portal is het centrale zenuwstelsel voor Audi connect. Hier kunt u uw Audi connect-diensten configureren, managen en de instellingen bewerken. Registreer uzelf en uw auto’s op myAudi en regel uw Audi connect-services eenvoudig via myAudi of met de myAudi-app op uw smartphone. In het met een wachtwoord afgeschermde gedeelte zijn uw services te personaliseren en belangrijke autogegevens in te zien.

In bovenstaande video leer je meer over de mogelijkheden.

Op zoek naar een nieuwe Audi? Bekijk ons aanbod

;