Financier jouw Audi

Bij Van den Brug

Audi financieringen

Een persoonlijke of zakelijke financiering afsluiten om jouw Audi te kopen? Dat kan makkelijk en snel via Audi Van den Brug in Drachten. Van den Brug heeft als Audi-dealer namelijk al jarenlang ervaring en werkt hierbij samen met de Audi Bank. 

Naast de financiering van jouw auto biedt Audi van den Brug ook aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van verzekering, verlengde garantie en (private) lease van jouw nieuwe Audi. Onze deskundige verkoopadviseurs kennen de producten en kunnen je van goed advies op maat voorzien.

Audi Bank, onze partner voor financieringen

Voor het financieren van jouw Audi werken wij samen met de Audi Bank. Onder de noemer Audi Finance verstrekken zij financieringen voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder. Audi Bank is een onderdeel van de Volkswagen Bank. 
In Europa is Volkswagen Bank de grootste Automotive bank. Wereldwijd hoort de bank bij de grootste leveranciers van financiële diensten binnen de automotive. De unieke kennis en ervaring maakt Volkswagen Bank een betrouwbare leverancier van financieringen, verzekeringen en lease-overeenkomsten.

Audi Logo Bordje Vdb (1)