Audi RS 3 Sportback

De Audi RS 3 Sportback, een adembenemende allrounder

De kleinste van de RS-modellen is er een om rekening mee te houden. Technisch vernuft zorgt voor een uitstekende rijervaring, of je nou op weg bent naar je werk, je vakantieadres of rondjes rijdt op het circuit. Onder alle omstandigheden is jouw Audi RS 3 Sportback stabiel en heb je de nodige power binnen handbereik. 

De Audi RS 3 Sportback staat nu in onze showroom in Drachten. Wil jij deze auto eens bekijken? Of de RS 3 Sportback uitproberen tijdens een proefrit? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

RS 3 Limousine net zo stoer als de Sportback!

Deze nieuwe generatie Audi RS 3 Limousine heeft 400 PK en 500 NM. Met deze krachtbron ga je van 0 naar 100 in 3,8 seconden. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h. Optioneel is een upgrade mogelijk waarmee de topsnelheid op 290 km/h komt. 

Wij zijn als Van den Brug op pad gegaan met deze Audi RS 3 Limousine. Rick verteld je alles over de auto en neemt je mee de weg op. 

Torque Splitter

De grootste sprong maakt de Audi RS 3 Sportback met de Torque Splitter. Bij sportief rijgedrag zorgt dit technisch hoogstandje er voor dat de aandrijving wordt gestuurd richting het buitenste achterwiel dat het meest belast wordt. Onderstuur behoort daarmee zo goed als volledig tot het verleden en het stuurgedrag wordt een stuk preciezer.

Je krijgt bij de RS 3 Sportback maar liefst 7 rijstanden waarmee het karakter van de auto kan worden aangepast aan de juiste situatie. Ga je dus met je gezin op pad, dan is de stand "Comfort" prima geschikt. Ga je het circuit op, dan kies je natuurlijk voor RS Torque Rear stand. 

A214005 Medium
Voorkant Audi RS 3 (1)

Unieke verlichting

Uiterlijk is de RS 3 Sportback al duidelijk herkenbaar als een echter RS. Brede spatborden accentueren de sportiviteit van dit kleine beest. Daarnaast wordt de RS 3 Sportback afgewerkt met matzwarte details en heeft hij een grote honingrat grille met daarnaast grote luchtinlaten. 

Kies je voor LED matrixverlichting, dan krijg je dynamische verlichting met een herkenbare signatuur. En als we zeggen herkenbaar, dan bedoelen we herkenbaar. In de verlichting is namelijk een animatie verwerkt waarmee letterlijk RS 3 verschijnt aan de voorzijde. Nodig? Nee. Ontzettend vet? Jazeker. 

De RS 3 is ook bestelbaar als Limousine

Hou me op de hoogte

Kun jij niet wachten om de RS3 eens in het echt te bekijken? Of wil je hem uitproberen tijdens een proefrit? Laat dan je gegevens achter.

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 3. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 3 samen conform de wensen van onze klanten. De RS 3 wordt daarmee dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS 3 niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Zoek je een alternatief voor de Audi RS 3 Sportback? Bekijk dan de RS 3 Limousine eens.