Elektrisch. En nog zoveel meer dan dat

De Audi RS e-tron GT

Pure energie

Geïnspireerd op aerodynamische prestaties, dat is de Audi RS e-tron GT. Een nieuwe interpretatie van de auto. Met zijn afmetingen van 5m bij 1,96m is het een echte GT te noemen. 

En deze RS e-tron GT is 100% elektrisch. 

Sterke prestaties

Met zijn elektrische quattro-vierwielaandrijving levert de Audi RS e-tron GT indrukwekkende prestaties. Er zijn twee motoren aanwezig, een op de voor- en een op de achteras, en die zijn samen goed voor maximaal 440 kW (598 pk).

De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 472 kilometer.

A210287 Large (Large)

Plan nu een proefrit

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over deze spectaculaire Audi, maar dé manier om erachter te komen hoe sterk deze auto is door hem zelf te proberen. Wij hebben een wel heel bijzondere Audi e-tron GT voor je klaar staan in onze showroom in Drachten. 

Deze e-tron GT is voorzien van een exclusieve launch livery die volop aandacht trekt als je hiermee langs de terrasjes rijdt. Maak snel een afspraak en stap achter het stuur van één van de meest bijzondere en krachtige elektrische sportwagens van dit moment.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Het plaatje past

Het design van de RS e-tron GT past bij de vernieuwing die Audi voor ogen heeft. Prominent aanwezige dorpels accentueren het lage zwaartepunt en de lange wielbasis. In de bodem van de RS e-tron GT is de accu verwerkt wat mede bijdraagt aan het lage zwaartepunt.

Aan de achterzijde is een strook met verlichting aangebracht welke een lichtanimatie kan vertonen. Voor het eerst heeft Audi de achteruitrijlampen en knipperlichten geCombineerd. Aan de voorzijde is optionele Matrix ledverlichting te kiezen. Ook hierin is een lichtanimatie aangebracht.

Verder is aerodynamica leidend geweest in het design en heeft Audi een zo laag mogelijke weerstand weten te creëren. Samen met de opkomende achterspoiler komt dat de rijeigenschappen en het relatief lage stroomverbruik ten goede. 

BLK Audirsetrongt 36
BLK Audirsetrongt 68 (Large)

Laad hem niet staan

Laden is voor de RS e-tron GT ook kinderspel. Bij de juiste snellader is binnen 5 minuten genoeg lading aanwezig voor 100 kilometer. Liever wat meer kilometers? Dat kan, de accu is tot 80% geladen in 22 minuten. 

Standaard is een 11kW-boordlader, voor thuis of in de woonwijk. Sneller laden met wisselstroom kan met de optionele 22kW on-board lader. 

Stop and go

Bij de RS e-tron GT introduceert Audi ook nieuwe remmen. Deze remmen zijn voorzien van een laag wolfraamcarbide. Ten opzichte van reguliere remmen zijn deze remmen maar liefst 30 procent slijtvaster. Daarnaast produceren deze remmen 90 procent minder remstof.

Deze remmen zijn standaard bij de RS e-tron GT. Is dat niet voldoende? Dan kun je ook kiezen voor keramische remschijven. 

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS e-tron GT. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS e-tron GT samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS e-tron GT is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Eigenlijk is er geen alternatief voor de RS e-tron GT. Wellicht toch interessant? De Audi e-tron GT.