De Audi Q2

De Audi Q2, sterk en imponerend

Echt Audi, een compacte SUV en dus ook hogere instap en zit. Dat is de Audi Q2. Maar de Q2 is ook sterk en imponerend. Kortom een allround talent, voor in en buiten de stad. Maak kennis met het dynamische rijplezier van de Audi Q2.

De Audi Q2 bij Van den Brug

De Audi Q2 is weer helemaal bij de tijd. Met een vernieuwd uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met de vernieuwde Audi Q2.

Bekijk de beschikbare Q2 modellen

Wil je een nieuwe Audi Q2 bestellen?

Staat de Audi Q2 van jouw dromen op dit moment niet tussen onze voorraad? Met korte levertijden van slechts 2 maanden is het nu ook aantrekkelijk om een nieuwe Audi Q2 te bestellen. Compleet met alle opties naar jouw keuze. 

Interesse? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Audi Q2 bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat.

Toch meer ruimte nodig? Dan is de Q3 een mooi alternatief! Of bekijk de Q2 occasions.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw Audi Q2 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland