Menu

Audi e-tron GT Cherish the old. Embrace the new.

De toekomst staat op het punt om te beginnen bij Audi. Niet lang geleden werd de Audi e-tron GT gepresenteerd als volledig elektrische concept car. Een progressieve ambassadeur van een nieuw tijdperk, een exclusieve sportwagen. Nu heb jij de kans om de Audi e-tron GT bemachtigen: de pre-booking is gestart!

Nieuw, maar vertrouwd – een evolutionair ontwerp

De Audi e-tron GT is een vierdeurs coupé met een lange wielbasis, hij heeft de proporties van een klassieke gran turismo en is overgoten met modern Audi-design. Deze sportwagen is voorzien van de beroemde Audi quattro-vierwielaandrijving, met de onovertroffen kracht van elektrisch. Het slanke, langgerekte silhouet met de coupéachtige daklijn borduurt voort op de Sportback-filosofie, nu met een groter aandeel voor het passagiersgedeelte. De e-tron GT is moderne poëzie.

EtronGT_Concept

Verwachte technische specificaties:

Een stijlvolle stroomlijn

Hoe gunstiger de aerodynamica, hoe lager het stroomverbruik uitvalt en des te meer kilometers je op een acculading rijdt. Zo vermindert de speciale vorm van de voorklep ongewenste luchtwervelingen en zelfs het design van de 22 inch vijfspaaks velgen helpt om de luchtweerstand te verlagen. Bovendien creëert het wielontwerp een verkoelend effect voor de remmen. Onderaan de achterkant geleidt een grote diffuser de luchtstroom. Ook het relatief lage autogewicht heeft een gunstige impact op verbruik en actieradius. Dat is bereikt dankzij de toepassing van aluminium in combinatie met staal en een koolstofvezel dak.

De Audi e-tron GT concept heeft een krachtige elektrische aandrijflijn met quattro-techniek. Elke wielas heeft zijn eigen synchrone motor met permanente magneet. Het resultaat is vierwielaandrijving.

De verdeling van de aandrijfkracht is elektronisch geregeld, zowel per as als per wiel. Hierdoor is de tractie optimaal. De platte accu die als het ware tussen de assen is uitgesmeerd, geeft de Audi e-tron GT concept een laag zwaartepunt. Tel daar de permanente vierwielaandrijving bij op en je bent verzekerd van een uitstekende rijdynamiek en levendigheid, gepaard met een geweldig weggedrag.

Pre-book de Audi e-tron GT nu!


De Audi e-tron GT is een exclusieve sportwagen van Audi waarvoor je nu een productieplek kunt reserveren. Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op om het vervolgtraject te bespreken.


Een kleine disclaimer...

Het getoonde model en de technische gegevens zijn op basis van onze concept car. De uiteindelijke Audi e-tron GT kan hier iets van afwijken.

Vestigingen