Audi RS 3 Limousine

De Audi RS 3 Limousine, compacte power-Limousine

Net als de Sportback is de Audi RS 3 Limousine voorzien van het nodige technisch vernuft. Daarmee wordt rijden in iedere situatie een genot. En met de technische hoogstandjes van Audi laat je ook op het circuit ook een goede indruk achter. Met de verschillende modi heb je altijd een RS 3 die voldoet aan de eisen van het moment. 

De Audi RS staat momenteel als Sportback in de showroom, en is natuurlijk ook als Limousine te bestellen. Neem contact met ons op om nader kennis te maken met de Audi RS 3.

Powerhouse voor iedere dag

Deze nieuwe generatie Audi RS 3 Limousine heeft 400 PK en 500 NM. Met deze krachtbron ga je van 0 naar 100 in 3,8 seconden. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h. Optioneel is een upgrade mogelijk waarmee de topsnelheid op 290 km/h komt. 

Wij zijn als Van den Brug op pad gegaan met deze Audi RS 3 Limousine. Rick verteld je alles over de auto en neemt je mee de weg op. 

Torque Splitter

De grootste sprong maakt de Audi RS 3 Sportback met de Torque Splitter. Bij sportief rijgedrag zorgt dit technisch hoogstandje er voor dat de aandrijving wordt gestuurd richting het buitenste achterwiel dat het meest belast wordt. Onderstuur behoort daarmee zo goed als volledig tot het verleden en het stuurgedrag wordt een stuk preciezer.

Je krijgt bij de RS 3 Sportback maar liefst 7 rijstanden waarmee het karakter van de auto kan worden aangepast aan de juiste situatie. Ga je dus met je gezin op pad, dan is de stand "Comfort" prima geschikt. Ga je het circuit op, dan kies je natuurlijk voor RS Torque Rear stand. 

A214005 Medium
RS3 TW Gallery 1 1

Unieke verlichting

Uiterlijk is de RS 3 Limousine al duidelijk herkenbaar als een echter RS. Brede spatborden accentueren de sportiviteit van dit kleine beest. Daarnaast wordt de RS 3 Limousine afgewerkt met matzwarte details en heeft hij een grote honingrat grille met daarnaast grote luchtinlaten. 

Kies je voor LED matrixverlichting, dan krijg je dynamische verlichting met een herkenbare signatuur. En als we zeggen herkenbaar, dan bedoelen we herkenbaar. In de verlichting is namelijk een animatie verwerkt waarmee letterlijk RS 3 verschijnt aan de voorzijde. Nodig? Nee. Ontzettend vet? Jazeker. 

De RS 3 is ook beschikbaar als Sportback

Ik wil meer informatie

Wil jij meer weten van de Audi RS 3 Limousine? Of wil je eens kennismaken met deze krachtpatser? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 3. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 3 samen conform de wensen van onze klanten. De RS 3 wordt daarmee dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS 3 niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Zoek je een alternatief voor de Audi RS 3 Limousine? Bekijk dan de RS 3 Sportback eens.