Audi RS 6 Avant

Zoek de grenzen op

De Audi RS 6 Avant heeft de krachtige uitstraling van een echte RS. Een singleframe-grille en dikke luchtinlaten maken deze RS direct herkenbaar. En aan de achterkant is hij net zo herkenbaar met zijn RS-uitlaten en dynamische dakspoiler.

En ondanks al deze sportieve uitstraling is de RS 6 Avant een echte alleskunner. 

Superieure en efficiënte kracht

De Audi RS 6 Avant is voorzien van een 4,0-liter V8-biturbo TFSI-motor en de quattro permanente vierwielaandrijving. Optioneel uit te breiden met de dynamic-pakketten. De motor levert 600 pk en gaat van 0 naar 100 in 3,6 seconden. Optionele topsnelheid bedraagt 305 km/h.

De standaard RS-sportluchtvering kan moeiteloos overweg met de optionele topsnelheid van 305 km/h. Het onderstel houdt echter niet alleen rekening met prestaties, maar ook met langeafstandscomfort. Dankzij de diverse instellingen zijn vele vormen van rijplezier mogelijk. Het optionele RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control belooft een ultieme handling, omdat duik- en kantelbewegingen flink beperkt worden.

A1910909 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Vooruitstrevend karakter

De sportieve kenmerken van de RS 6 Avant worden doorgetrokken in het interieur. De RS-sportstoelen zijn voorzien van mooie stikselpatronen en zitten voortreffelijk. Of het om een sportieve bochtige rit gaat, of om een lange rit naar je vakantieadres. 

Het slanke, driedimensionale dashboard blinkt uit door de op de bestuurder gerichte technologieën. De black-panel-architectuur, antraciete aluminium decoratielijsten en de RS-designpakketten in rood en grijs brengen nog meer sportiviteit naar voren. 

A1916067 Large (Large)
A1916070 Large (Large)

Inpakken en wegwezen

Dat de Audi RS 6 Avant niet alleen gemaakt is voor sportiviteit blijkt wel uit het ruime bagagevolume van maar liefst 1.680 liter als de achterbank is ingeklapt. Zo wordt vakantie echt leuk!

De achterklep opent (optioneel) met een voetzwaai onder de achterbumper en geeft je zo toegang tot het zeer ruime bagageruim. Een weekendje weg of een vakantie in Zuid-Frankrijk zijn op deze manier snel bereikbaar zonder in te leveren op comfort en gemak.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Zoek je een alternatief voor de Audi RS 6 Avant? Bekijk dan de RS 4 Avant eens.

;