De Audi A8 bij Van den Brug

De Audi A8, verwacht in 2022

Audi heeft de A8 en A8 L voor 2022 voorzien van een nieuw design en natuurlijk meteen een flinke technische upgrade gegeven. Zo zijn bestuurder en passagier (of beter, VIP) voorzien van de nodige luxe om de rit zo comfortabel mogelijk te maken. 

De vernieuwde Audi A8 onderstreept opnieuw de status van deze luxe auto als vlaggenschip.

Heb je interesse in de Audi A8 of de Audi A8 L? Neem contact op voor een afspraak.

Audi A8 L Interieur Achterin

De vernieuwde Audi A8

De Audi A8 is vernieuwd en dat heeft Audi grondig aangepakt. Chromen accenten onderstrepen de toch al luxe uitstraling van dit vlaggenschip. Koplampen die een tapijt van licht voor de auto leggen en ondersteuning geven bij het in de rijbaan blijven. En diezelfde koplampen hebben een dynamische animatie als onderdeel van de coming home/leaving home features. 

Hoewel we nog spreken van stoelen kunnen we beter fauteuils gebruiken. Het meubilair is comfortabel en instelbaar. In de verlengde Audi A8 L is zelfs te kiezen voor een relaxfauteuil. Ontspannen aankomen is op deze manier een koud kunstje. 

Natuurlijk is de nodige infotainment aanwezig, zeker voor de passagier met achterin nu twee nieuwe 10,1 inch full-HD schermen waarop de mobiele devices van de achterpassagiers kunnen worden weergegeven, plus de content van bekende streamingplatforms.

Ook motorisch gezien is luxe de standaard. De Audi A8 beschikt over een 60 TFSI e quattro aandrijving. Deze Plug-In hybride aandrijving beschikt over 449pk. Of je kan kiezen voor de Audi S8 met biturbo V8 met cylinder on demand-technologie, goed voor maar liefst 571pk. 

Het onderstel van de Audi A8 is al even luxe en bestaat uit een unieke combinatie van innovatieve onderstelsystemen, inclusief een sportdifferentieel, dynamische vierwielbesturing en predictive active suspension. Gecombineerd met verschillende rijstanden rij je dan in alle omstandigheden zo comfortabel als mogelijk. 

Bekijk de beschikbare A8 modellen

Op dit moment hebben we geen auto van dit type op voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Wil je een nieuwe auto samenstellen of ben je op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar je volgende auto. 

De Audi A8 bij Van den Brug

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vind je de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor jou en jouw Audi klaar. En zijn we er ook als je onverhoopt met pech staat.

Ruimte nodig, maar liever een SUV? Bekijk dan de luxe Q-modellen eens!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Audi dealer van Friesland
  • Jouw Audi A8 gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met aan- /verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland