Audi RS Q3

Leef legendarisch

Performance is an attitude. En dat laat Audi duidelijk zien in de Audi RS Q3. Voorzien van een krachtig motorblok en kenmerkende RS designelementen, zoals de single-frame grille en de diffuser, is deze SUV een voorloper op de rest.

Dag sleur

De Audi RS Q3 is voorzien van een avontuurlijke 2,5-liter vijfcilinder TFSI-motor. Het vermogen van 400 pk dragen bij aan het avontuurlijke karakter.

Dankzij het standaard RS-sportonderstel zijn bochten een sensatie. De RS Q3 ligt tien millimeter lager op de weg dan zijn modelgenoten. Optioneel zijn de dempers instelbaar voor nog meer rijdynamiek en -stabiliteit, een betere handelbaarheid en de keuzemogelijkheid voor meer comfort.

Voor een strak stuurkarakter is een speciaal voor de Audi RS Q3 aangepaste progressieve stuurinstallatie gemonteerd. Eveneens voorbehouden aan deze snelle uitvoering zijn de speciale RS-remmen. Een mooie optie zijn de rode remzadels. Of ga meteen voor het summum: optionele keramische remmen met grijze, rode of blauwe remzadels.

A1913062 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Sportief van binnen

Standaard zijn er het met leder beklede RS-sportstuur dat aan de onderzijde is afgevlakt en de antraciete aluminium decoratielijsten van het type Race.

Er zijn een aantal mogelijkheden om de RS Q3 van binnen te upgraden. Zo zijn de "Race" panelen te vervangen door een afwerking met zwarte pianolak of koolstofvezel.

Ook optioneel zijn de RS-sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en nappalederen bekleding inclusief honingraatstikselpatroon. Naar wens is de sportieve beleving te versterken met rode of blauwe details. Leuk detail: bij het openen van de deuren wordt ‘Audi Sport’ op de grond geprojecteerd.

A201379 Large (1) (Large)
A201397 Large (Large)

Let's get digital

De Audi virtual cockpit en een MMI-touchscreen zijn al standaard. Dit 10,25 inch digitale instrumentarium is naar wens te upgraden naar een 12,3 inch full-HD-versie met specifieke RS-graphics. Dit scherm kan onder meer ook een schakelindicator, de G-kracht en rondetijden tonen.

De Audi RS Q3 blinkt uit door zijn adembenemende prestaties. Tegelijkertijd is het een praktische SUV die uitstekend overweg kan met alles wat u doordeweeks en in het weekend van hem verlangt. Zo is het interieur royaal genoeg voor vijf inzittenden. De achterbank is standaard over vijftien centimeter verschuifbaar en de rugleuningen tellen zeven standen. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter en met de leuningen plat past zelfs 1.525 liter achterin.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS Q3. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS Q3 samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS Q3 is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Wist je dat de RS Q3 er ook als Sportback is? Bekijk die ook eens.