Audi RS Q3 Sportback

Performance SUV-coupé

Dat is een flinke mond vol. Samengevat komt het erop neer dat de RS Q3 Sportback een SUV is die uitblinkt in prestaties en sportief design.

Het sportieve design wordt benadrukt door de aflopende daklijn. Vervolgens wordt het kracht bijgezet door in het oog springende RS-kenmerken zoals een single-frame grill en een RS-spoiler aan de achterzijde.

En dát noemen we dus een performance SUV-coupé.

Bring it on

De Audi RS Q3 Sportback is voorzien van een 2,5-liter vijfcilinder TFSI-motor met een vermogen van 400 pk.  Dankzij het standaard RS-sportonderstel, waardoor de RS Q3 Sportback tien millimeter lager op de weg ligt dan zijn modelgenoten, zijn bochten een sensatie.

Voor een strak stuurkarakter is een speciaal voor de Audi RS Q3 Sportback aangepaste progressieve stuurinstallatie gemonteerd. Optioneel zijn de dempers instelbaar voor nog meer rijdynamiek en -stabiliteit, een betere handelbaarheid en de keuzemogelijkheid voor meer comfort.

De speciale RS-remmen zijn voorbehouden aan deze snelle uitvoering. Een mooie optie zijn de rode remzadels. Of ga meteen voor het summum: optionele keramische remmen met grijze, rode of blauwe remzadels.

A201427 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Geen compromissen

De dynamiek van de Audi RS Q3 Sportback is ook binnenin zichtbaar. Standaard zijn er het met leder beklede RS-sportstuur dat aan de onderzijde is afgevlakt en de antraciete aluminium decoratielijsten van het type Race. Eventueel zijn deze panelen te vervangen door een afwerking met zwarte pianolak of koolstofvezel.

Ook optioneel zijn de RS-sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en nappalederen bekleding inclusief honingraatstikselpatroon. Naar wens is de sportieve beleving te versterken met rode of blauwe details.

Leuk detail: bij het openen van de deuren wordt ‘Audi Sport’ op de grond geprojecteerd.

A201441 Large (Large)
A201438 Large (Large)

Flexibele alleskunner

Dat de sportieve prestaties niet onderdoen voor anderen is wel duidelijk. Dat neemt niet weg dat de Audi RS Q3 Sportback een sportieve alleskunner is. 

Een ruim interieur voor vijf inzittenden met een achterbank die over vijftien cm verschuifbaar is. Daarmee geef je je passagiers of je bagage meer of minder ruimte, jij bepaalt. Met de rugleuningen neergeklapt groeit de kofferbak van 530 naar maar liefst 1.400 liter. 

Een performance SUV-coupé die ook nog eens beschikt over voldoende ruimte om op je gemak vakantie te vieren in Zuid-Frankrijk. Met de Audi RS Q3 Sportback ben je er zo!

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS Q3 Sportback. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS Q3 Sportback samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS Q3 Sportback is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Een geschikt alternatief voor de RS Q3 Sportback is de RS Q3.