Audi RS 4 Avant

Sportauto vs. gezinsauto

Wie zegt dat je moet kiezen? Audi bewijst dat sportiviteit en functionaliteit perfect te combineren zijn met de Audi RS 4 Avant. Sportief rijgedrag, stoere lijnen en een herkenbare grille maken deze gezinsauto herkenbaar als RS. Praktische functionaliteiten die je niet direct ziet maken deze sportauto tot een ideale aanvulling voor het hele gezin. 

High-performance is een genot om naar te kijken

De Audi RS 4 Avant heeft een 2,9-liter V6-TFSI-motor met 450pk. Hij gaat van 0 naar 100 in 4,1 seconden en heeft een top van 250 km/h. Prestaties die klinken als een klok, net als de motor.

Kenmerkend voor de RS zijn het dominante front met singleframe-grille met honingraatrooster en de grote luchtinlaten in de voorbumper. Aan de achterkant laat de speciale RS-bumper met opvallende diffusor een sportieve indruk achter. Het fraaie velgdesign en de verbrede spatborden zijn de kersen op de taart. Een verdere aankleding is mogelijk aan de hand van diverse stylingpakketten in het zwart, in carrosseriekleur of met koolstofvezel details

A1913270 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Ruimte voor iedereen

De uiterlijke kenmerken van de RS 4 Avant maken indruk, en het interieur doet daar niet voor onder. Het RS-sportstuur is met leer bekleed en afgevlakt aan de onderkant. De schakelflippers zijn van fraai aluminium gemaakt. 

De stoelen worden voorzien van een rood gestikt honingraad en zijn optioneel te voorzien van rode stiksels met het RS-designpakket. 

Hoewel het stoere uiterlijk in eerste instantie sportiviteit oproept zie je, als je verder kijkt, dat er meer dan genoeg ruimte is. Voorzien van praktische kenmerken zoals een neerklapbare achterbank is de RS 4 Avant uitstekend geschikt voor het hele gezin.

A202420 Large (Large)
730X730 Audi Rs 4 Avant My2021 1508

Multifunctioneel

Via het grote MMI touchscreen zijn het optionele infotainmentsysteem MMI navigatie plus en de digitale toepassingen van Audi connect eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn alle functies gemakkelijk met spraaksturing te gebruiken.

Met ‘functions on demand’ biedt Audi je nog meer keuzevrijheid bij het bepalen van de uitrusting. Diverse opties laten zich namelijk achteraf en over-the-air activeren, voor kortere of langere tijd. Dit werkt eenvoudig via de myAudi-app.

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 4 Avant. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 4 Avant samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS 4 Avant is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Zoek je een geschikt alternatief voor de RS 4 Avant? Bekijk de Audi RS 6 Avant.