Het airco-onderhoud van je Audi beter geregeld

Plan nu je airco-onderhoud

Wees er op tijd bij en plan nu je airco-onderhoud en krijg een 12-volt koelbox t.w.v. € 49,95 cadeau*. Dan weet je zeker dat je met een koel hoofd de zomer tegemoet gaat. 

*zolang de voorraad strekt

Plan meteen je afspraak

Airco Onderhoud V1

Blijf fris met Audi airco-onderhoud

Ruikt je airco muf of werkt het niet? Bij onze Audi Service-vestigingen kun je terecht voor service aan je airco. We kunnen je airco visueel controleren, een anti-geurbehandeling geven of zorgen voor compleet airco-onderhoud

Dit is uiteraard te combineren met regulier onderhoud.

Maak meteen een afspraak voor aircocheck of onderhoud

Audi Aircocheck € 25

Niet zeker of onderhoud nodig is? Doe de aircocheck! Voor € 25 doen onze servicemonteurs een visuele inspectie, een temperatuurmeting en checken ze de werking van de airco. Is onderhoud of reparatie nodig? Dan bespreken wij dat met je zodat jij weet waar je aan toe bent.

2017 Audi Aircocheck Vandenbrug Nieuw Test

Airco onderhoud v.a. € {aircoservice-prijs-2016}

Airco-onderhoud wordt vaak vergeten, maar door gebruik gedurende de jaren verliest het airco-systeem vloeistof/ koudemiddel (gemiddeld ca 10% per jaar). Hierdoor verliest de airco aan capaciteit en kan de compressor kapot gaan. Bovendien verbruikt een slecht onderhouden auto-airconditioning tot maar liefst 40% meer energie en kan er door verstoppingen een slecht functionerende airco ontstaan. 

Als Audi Service-dealer adviseren we je om minstens eens per drie jaar een airco-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je reparatiekosten en een ongezond klimaat in jouw Audi. 

Voor je Audi van modeljaar 2016 of ouder betaal je €{aircoservice-prijs-2016} voor airco-onderhoud. Is je Audi nieuwer? Dan is er ander koudemiddel nodig en betaal je € {aircoservice-prijs-2017}

Airco geurbehandeling € 39

Last van een muffe of zelfs stinkende airco? Dan adviseren wij je om een intensieve geurbehandeling uit te laten voeren. Deze verwijdert namelijk niet alleen de vieze geurtjes, maar ook de (voor uw gezondheid schadelijke) micro-organismen, schimmels en bacteriën, die zich in het airco-systeem bevinden.

Na de behandeling kun je weer lang van een frisse bries in jouw Audi genieten. Voor behoud en maximaal rijplezier adviseren we je om eens per twee jaar een aircogeurbehandeling uit te laten voeren. Deze intensieve geurbehandeling is geen vast onderdeel van de airco-onderhoudsbeurt.

Plan je aircocheck of onderhoud meteen