Een frisse kijk op de zomer

Nu airco onderhoud vanaf €139 incl. geurbehandeling

Maak een afspraak

Blijf fris met Audi airco-onderhoud

Ruikt je airco muf of werkt het niet? Bij onze Audi Service-vestigingen kun je terecht voor service aan je airco. We kunnen je airco visueel controleren, een anti-geurbehandeling geven of zorgen voor compleet airco-onderhoud

Dit is uiteraard te Combineren met regulier onderhoud.

Maak meteen een afspraak voor aircocheck of onderhoud

Audi Aircocheck € 25

Niet zeker of onderhoud nodig is? Doe de aircocheck! Voor € 25 doen onze servicemonteurs een visuele inspectie, een temperatuurmeting en checken ze de werking van de airco. Is onderhoud of reparatie nodig? Dan bespreken wij dat met je zodat jij weet waar je aan toe bent.

2017 Audi Aircocheck Vandenbrug Nieuw Test

Airco onderhoud v.a. € 149

Airco-onderhoud wordt vaak vergeten, maar door gebruik gedurende de jaren verliest het airco-systeem vloeistof/ koudemiddel (gemiddeld ca 10% per jaar). Hierdoor verliest de airco aan capaciteit en kan de compressor kapot gaan. Bovendien verbruikt een slecht onderhouden auto-airconditioning tot maar liefst 40% meer energie en kan er door verstoppingen een slecht functionerende airco ontstaan. 

Als Audi Service-dealer adviseren we je om minstens eens per drie jaar een airco-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je reparatiekosten en een ongezond klimaat in jouw Audi. 

Voor je Audi van modeljaar 2016 of ouder betaal je €149 voor airco-onderhoud. Is je Audi nieuwer? Dan is er ander koudemiddel nodig en betaal je € 219

Airco geurbehandeling € 39

Last van een muffe of zelfs stinkende airco? Dan adviseren wij je om een intensieve geurbehandeling uit te laten voeren. Deze verwijdert namelijk niet alleen de vieze geurtjes, maar ook de (voor uw gezondheid schadelijke) micro-organismen, schimmels en bacteriën, die zich in het airco-systeem bevinden.

Na de behandeling kun je weer lang van een frisse bries in jouw Audi genieten. Voor behoud en maximaal rijplezier adviseren we je om eens per twee jaar een aircogeurbehandeling uit te laten voeren. Deze intensieve geurbehandeling is geen vast onderdeel van de airco-onderhoudsbeurt.

Plan je aircocheck of onderhoud meteen