Het airco-onderhoud van je Audi beter geregeld

Nu gratis koelbox bij airco-onderhoud

Plan nu vooruit en rij met een koel hoofd de zomer tegemoet. Want wanneer je nu een afspraak voor airco-onderhoud maakt bij Van den Brug, dan krijg je een 12-volt koelbox t.w.v. € 49,95 cadeau*.  

*zolang de voorraad strekt, op is op.

Plan meteen je afspraak

Airco Onderhoud V2

Blijf fris met Audi airco-onderhoud

Ruikt je airco muf of werkt het niet? Zorg voor onderhoud! Op die manier ga je altijd fris op weg. 

Bij onze Audi Service-dealers kun je terecht voor onderhoud aan je airco. We kunnen je airco controleren een geurbehandeling geven of zorgen voor compleet onderhoud. 

Je kan onderhoud aan de airco plannen bij een onderhoudsbeurt, zo heb je er geen omkijken naar. 

Plan je aircocheck of onderhoud meteen

Audi Aircocheck € 20

Niet zeker of onderhoud nodig is? Doe de aircocheck! Voor € 20 doen onze servicemonteurs een visuele inspectie, een temperatuurmeting en checken ze de werking van de airco. Is onderhoud nodig? Dan bespreken ze dat met je zodat jij weet waar je aan toe bent.

2017 Audi Aircocheck Vandenbrug Nieuw Test

Airco onderhoud v.a. €139

Airco-onderhoud wordt vaak vergeten, maar door gebruik gedurende de jaren verliest het airco-systeem vloeistof/ koudemiddel (gemiddeld ca 10% per jaar). Hierdoor verliest de airco aan capaciteit en kan de compressor kapot gaan. Bovendien verbruikt een slecht onderhouden auto-airconditioning tot maar liefst 40% meer energie en kan er door verstoppingen een slecht functionerende airco ontstaan. 

Als Audi Service-dealer adviseren we je om minstens eens per drie jaar een airco-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je reparatiekosten en een ongezond klimaat in jouw Audi. 

Airco geurbehandeling

Last van een muffe of zelfs stinkende airco? Dan adviseren wij je om een intensieve geurbehandeling uit te laten voeren. Deze verwijdert namelijk niet alleen de vieze geurtjes, maar ook de (voor uw gezondheid schadelijke) micro-organismen, schimmels en bacteriën, die zich in het airco-systeem bevinden.

Na de behandeling kun je weer lang van een frisse bries in jouw Audi genieten. Voor behoud en maximaal rijplezier adviseren we je om eens per twee jaar een aircogeurbehandeling uit te laten voeren. Deze intensieve geurbehandeling is geen vast onderdeel van de airco-onderhoudsbeurt.