Audi Lifetime Service

15% korting op onderhoud, riemen en remmen voor je Audi van 5 jaar en ouder

Audi Lifetime Service bij Van den Brug, dat is voordelig onderhoud voor jouw Audi die al langer meegaat. Veilig en vertrouwd bij de officiële Audi-dealer Volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Waardoor je kiest voor het beste onderhoud van je Audi van 5 jaar of ouder, maar dan met 15% prijsvoordeel.  

Bij Audi Van den Brug willen we dat je een leven lang kunt genieten van onvergetelijke momenten met je Audi. Goed onderhoud is essentieel, ook als je Audi al wat langer meegaat. Plan nu meteen een afspraak voor Audi Lifetime Service.

Bij Audi Lifetime Service ben je zeker van:

(naast die 15% voordeel op de onderhoud, remmen en riemen)

  • 4 jaar garantie op onderhoud en reparatie
  • vakspecialisten die jouw Audi kennen van A tot Z
  • Audi-kwaliteit voor een goede prijs
  • Alle software- en kaartupdates in huis
  • Pechhulp service in Europa, 24/7
  • Wij staan klaar voor alle Audi's
Audi Lifetime Service met 15% voordeel als je Audi 5 jaar of ouder is

Benieuwd naar jouw Audi Lifetime Service voordeel?

Voor Audi Lifetime Service, zoals onderhoud en vervanging van remmen en/of riemen, maar ook voor reparatie aan je Audi kun je terecht bij onze Audi Service-vestigingen in Drachten en Heerenveen.

Een afspraak voor onderhoud maak je binnen 2 minuten online of regel je telefonisch. 

 

Dit wil je weten over Audi Lifetime Service

Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en vervanging van remmen en riemen. Deze korting is toepasbaar vanaf 5 jaar (60 maanden) na datum eerste toelating. Je vindt de datum eerste toelating achter datum B op de kentekencard van je Audi).

De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Ook Audi Airco Service, zoals Airco onderhoud, valt buiten de Audi Lifetime Service, omdat deze al speciale en voordelige tariefstellingen voor oudere Audi's kent.

Online genoemde Audi Lifetime Service pakketprijzen en tarieven, zoals op audi.nl, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. Van den Brug kan hier naar eigen inzicht van afwijken.