Performance is an attitude

Audi Sport dealer Van den Brug

Audi Sport is het exclusieve label van Audi waarin innovatie, sportiviteit en design samenkomen. De kennis die Audi opdoet in alle vormen van racerij wordt toegepast op de meest sportieve straatauto’s van het merk. Audi RS-modellen zijn uitgebreid getest op het circuit en zijn geoptimaliseerd voor de weg. De innovatieve technologie zorgt hierbij voor high performance, buitengewoon dynamiek en futuristische designs.

 

Van den Brug is trots zich dé Audi Sport-dealer van Noord-Nederland te mogen noemen en hiermee de meest exclusieve en sportieve modellen van Audi te mogen aanbieden.

Nieuwsbrief Van den Brug

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over de RS modellen van Audi.

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Beleef jouw Audi RS

Nog voor je iets bestelt of beslist kun je jouw Audi RS tot leven laten komen in onze Customer Private Lounge. Stel samen met één van onze verkoopadviseurs jouw Audi helemaal samen naar jouw wensen en bekijk hem op het grote scherm. 

Zo zie je het resultaat van jouw wensen en kun je meteen aanpassingen doen als je dat wil. Tevreden? Dan kun je je Audi thuis nog eens rustig bekijken op je eigen computer.