Audi RS 5 Sportback

Krachtige alleskunner

De Audi RS 5 Sportback ademt sportiviteit. Van alle kanten komen sportieve lijnen je tegemoet, aan de voorkant zijn het de singleframe-grille en grote luchtinlaten die opvallen. Aan de achterkant juist de diffuser en ovale uitlaten.

Toch is de RS 5 Sportback meer dan een sportauto en biedt hij functionaliteiten die ook in het dagelijks leven niet mogen ontbreken. 

Controleerbare kracht

De Audi RS 5 Sportback heeft een 2,9-liter V6-TFSI-biturbomotor met een vermogen van 331 kW/450 pk. Daarmee sprint deze bolide in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid is standaard begrensd op 250 km/h en optioneel op 280 km/h. Dat klinkt goed. En nog beter met de optionele RS-sportuitlaten.

Om de motorkracht optimaal te benutten heeft de RS 5 Sportback heeft quattro permanente vierwielaandrijving met optioneel sportdifferentieel en de sportief afgestemde 8-traps tiptronic met snelle schakeltijden. Met het standaard RS-sportonderstel ligt uw Audi RS 5 Sportback stevig op de weg. Voor nog meer dynamiek in bochten en extra rijstabiliteit is er het optionele ‘RS-sportonderstel plus’ met Dynamic Ride Control (DRC).

A202343 Large (Large)

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

RS design

1920X1080 Audi Rs 5 Sportback My2021 1528
A202313 Large (Large)

Dagelijkse sportiviteit

Een sportauto rijden is leuk. Maar als sportiviteit en functionaliteit samenkomen wordt het plezier alleen maar groter. Een grote laadklep, een neerklapbare achterbankleuning en vlakke laadvloer bewijzen dat de RS 5 Sportback niet alleen een sportauto is. Het is een sportauto voor dagelijks gebruik zonder ergens op in te leveren. 

Interesse? Neem contact op met Audi Van den Brug

Stel jouw Audi samen

Innovatie, design en sportiviteit komen samen in een Audi RS 5 Sportback. Alles wat Audi leert op het circuit komt terug in jouw toekomstige auto. Daarnaast stelt Audi iedere Audi RS 5 Sportback samen conform de wensen van onze klanten. Een Audi RS 5 Sportback is dus echt jouw Audi.

Omdat we begrijpen dat je je nieuwe Audi RS niet van een computerscherm wil kopen heeft Audi Van den Brug de Customer Private Lounge. In de lounge stellen we samen met de klant hun nieuwe Audi samen om deze vervolgens tot leven te brengen op het grote scherm. Zo ervaar je de door jou samengestelde Audi in de meest natuurlijke omgeving. En moet je wachten tot jouw eigen Audi klaar staat? Dan kun je thuis nog een nagenieten van de beelden.


Of kom langs bij Audi Van den Brug:

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

2017 Audi Showroom Customer Private Lounge Vandenbrug 5

Audi Van den Brug Drachten

Audi Van den Brug is de dealer voor liefhebbers van Audi. Met onze ruime ervaring dé dealer voor jouw nieuwe of gebruikte Audi. 

Ook verzorgen we graag het onderhoud van jouw Audi. Onze merkgetrainde monteurs kennen jouw auto van binnen en van buiten. Onderhoud in vertrouwde handen dus. En op ons onderhoud krijg je garantie om dat te onderstrepen!

Kom eens langs in onze showroom in Drachten en bekijk de nieuwste modellen. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs en bekijk de Audi van jouw keuze terwijl we alle vragen beantwoorden. 

Naast de Audi RS 5 Sportback heeft Audi ook de RS 5 Coupé.