Menu

Customer Private Lounge | Audi Van den Brug

De ultieme beleving van uw nieuwe Audi

Stelt u zich eens voor: u bent van plan een nieuwe Audi aan te schaffen. U hebt een keuze gemaakt uit een van de 55 modellen. De volgende stap is kiezen uit de vele mogelijkheden voor het in- en exterieur. Gaat u voor sportieve luxe, krachtige dominantie of combineert u liever? 

Experimenteer met kleuren, materialen en afwerkingen

In de Customer Private Lounge kunt u naar hartenlust experimenteren met kleuren, materialen en afwerkingen. Uw keuze wordt direct visueel en u ziet uw auto rijden in diverse landschappen vanuit diverse invalshoeken. De ultieme beleving van uw nieuwe auto! 

2017-audi-customer-private-lounge-showroom-vandenbrug-1
2017-audi-customer-private-lounge-showroom-vandenbrug-4

U merkt direct of u de juiste keuze maakt

Sinds de ruimte operationeel is heeft het Audi-team al veel klanten begeleid naar het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe Audi. De klant neemt plaats in de Customer Private Lounge met een kop koffie en kan even zijn of haar fantasie de vrije loop laten. De ervaring neemt alle twijfel weg: u ziet en voelt direct of u de juiste keuze hebt gemaakt. 

2017-audi-customer-private-lounge-showroom-vandenbrug-3
2017-audi-customer-private-lounge-showroom-vandenbrug-5

Geniet nog even na van uw samengestelde Audi

U krijgt een unieke code van uw samengestelde auto waarmee u de animatie later nog eens rustig terug kunt kijken op audi.nl. Bent u helemaal tevreden, dan helpen de medewerkers van het Auditeam u graag verder. Niets is onmogelijk. Binnenkort wordt het Audi-aanbod uitgebreid en kunt u kiezen uit 65 modellen. ‘Voorsprong door techniek’ slaat de handen ineen met klantenservice van het hoogste niveau.

De showroom Audi Van den Brug

In 2016 werd de showroom van Audi Van den Brug volledig vernieuwd. Het resultaat is een royale showroom met een frisse uitstraling waar u zich op uw gemak voelt. Aandacht voor de klant staat altijd centraal en de komst van de eerste Customer Private Lounge in Nederland slaat de spijker op zijn kop. 

Kunt u niet wachten om deze ervaring ook te beleven of bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar!

drachten-audi-nieuw-occasions-verkoopteam

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving