Private Lease de Audi A1

Royaal, sportief & vol karakter: dat is de Audi A1. Stap nu in voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Kies jij voor de Audi A1 Sportback in de Attitude uitvoering, dan betaal je slechts € 489 per maand. Daarmee rij je een splinternieuwe Audi A1.

Voor deze actie geldt een looptijd van 48 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Wil jij een nieuwe A1 rijden voor een vast en voordelig maandbedrag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Audi A1

Met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 Sportback meteen punten. De aankleding binnenin en buiten is volledig te personaliseren.

Exterieur

De Audi A1 Sportback is een sportieve auto met dynamische lijnen.

Interieur

Futuristisch, intuïtief, digitaal. De bediening van de Audi A1 Sportback is supermodern en gebruiksvriendelijk.

Rijbeleving

Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de Audi A1 Sportback zich overal thuis, van stadsplein tot snelweg.

Private Lease de Audi A1 Friesland

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over de Audi A1 private lease? Wij voorzien je met alle plezier van een private lease offerte op maat. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.