Vergroen jouw wagenpark in stijl met de Volkswagen ID.3

Jouw wagenpark op korte termijn vergroenen? Dat kan nu in stijl met de ID.3 uit voorraad bij Van den Brug. Want als je nu een ID.3 aanschaft, krijg je van ons budget om de auto's in jouw huisstijl te laten bestickeren. En hoe meer auto's je afneemt, hoe ruimer het budget* voor de bestickering wordt. Zo kan jouw budget oplopen tot wel €7.200! 

De voordelen van bedrijfsbestickering

Wij helpen je graag op weg met een passende bestickering op de nieuwe auto's in jouw vloot. Maar wat zijn de voordelen van het bestickeren van je bedrijfsauto?

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Creëer een professionele uitstraling
  • Het is een effectieve manier van mobiele marketing
  • Onderscheid jouw bedrijf van de concurrentie
id buzz cargo

Ontdek de ID.3

De Volkswagen ID.3 is een interessante auto voor het vergroenen van jouw wagenpark om verschillende redenen:

  1. Elektrische aandrijving: De ID.3 is een volledig elektrische auto en produceert daarom geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Dit maakt het een milieuvriendelijkere optie.

  2. Lage gebruikskosten: De ID.3 heeft lage gebruikskosten in vergelijking met brandstofauto's omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine of diesel. 

  3. Moderne technologie: De ID.3 is uitgerust met moderne technologie, zoals een groot touchscreen infotainmentsysteem en geavanceerde rijhulpsystemen, wat het rijden aangenamer en veiliger maakt.

  4. Ruime actieradius: Met een actieradius van ongeveer 400 kilometer is de ID.3 geschikt voor lange afstanden en dagelijks woon-werkverkeer.

  5. Aantrekkelijk design: De ID.3 heeft een modern en aantrekkelijk design.

Kortom: met een ruime beschikbaarheid is de ID.3 is dé auto als je jouw auto op korte termijn wilt verduurzamen. 

Ja, ik heb interesse

Leuk dat je interesse hebt in het verduurzamen van jouw wagenpark met de ID.3's van Van den Brug! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

* Hoe meer auto's je in één keer aanschaft voor jouw wagenpark, hoe groter het budget per auto voor bestickering wordt. Bekijk hieronder in de tabel de budgetten.

* Deze actie geldt alleen op de huidige ID.3 voorraadmodellen. Op = op. 

* Kies zelf waar je de auto laat bestickeren! Wij kunnen dit voor je regelen, maar uiteraard kan dit ook bij een voor jou vertrouwd adres.